iPhone 13: Schimbarea care va creste pretul la 2000 de dolari

iPhone 13 Schimbarea care va creste pretul la 2000 de dolari

iPhone 13 este noua serie de telefoane la care compania Apple lucreaza in momentul de fata, si asteptarile sunt foarte mari in ceea ce o priveste, insa desi vor veni schimbari mari, acestea se vor regasi intr-o mare masura inclusiv in preturile de vanzare.

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Plus vor fi lansate anul viitor de catre compania Apple, desigur cu foarte multe noutati extrem de interesante, insa din pacate se pare ca si pretul de vanzare pentru ele va fi dincolo de asteptari.

Seria iPhone 13 va fi prima care va aduce pentru clientii Apple telefoane care au 1 TB de spatiu de stocare, o dublare a spatiului maxim care este oferit acum, dar din pacate asta va aduce si o crestere substantiala a pretului la care vor fi vandute ele.

iPhone 13 Pro Plus, modelul cel mai mare si mai scump din serie, ar urma sa coste aproximativ 2000 de dolari in versiunea cu 1 TB de spatiu de stocare, o suma uriasa pentru un telefon, indiferent de producator, dar sigur se vor gasi doritori si pentru un asemenea produs.

Apple va lansa seria iPhone 13 in toamna anului viitor, probabil putin mai devreme in comparatie cu momentul in care a fost dezvaluita seria iPhone 12, insa multe depind de felul in care va evolua pandemia de Coronavirus pana atunci, asa ca ramane sa vedem ce se va intampla.