Facebook a implinit 17 ani, ce spune Mark Zuckeberg despre Aniversare

Facebook a implinit 17 ani, ce spune Mark Zuckeberg despre Aniversare

Facebook a implinit 17 ani astazi, iar cu aceasta ocazie CEO-ul Mark Zuckerberg a decis sa vorbeasca despre trecutul retelei de socializare, asta in timp ce o animatie speciala a fost lansata de catre compania americana pentru a celebra aceasta zi speciala.

“Acum 17 ani, primii studenți s-au înscris pe Facebook și au început să intre în legătură cu prietenii. A fost o călătorie sălbatică de atunci și vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că faceți parte din această comunitate.
Sunt mândru de ce am realizat împreună în ultimii 17 ani, dar sunt și mai optimist în privința anilor ce urmează.
Lumea se confruntă cu provocări istorice chiar acum și noi suntem dedicați să ne facem partea pentru a ajuta. Anul trecut, am derulat cea mai mare campanie de informare a votanților din istoria recentă și am ajutat peste 4 milioane de oameni să se înregistreze Anul acesta, vom derula cea mai mare campanie la nivel mondial promovând informații autoritare despre vaccinul Covid care ajută la punerea acestei pandemii în spatele nostru.
Construim infrastructura comunitară pentru a sprijini diversitatea comunităților necesare pentru ca toți cei din lume să se alăture celor semnificative în viața lor. Cred că acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face pentru a ajuta la consolidarea materialului social.
Construim platforme sociale concentrate pe confidențialitate de jos în sus, pe baza criptării end-to-end în WhatsApp și Messenger, și apoi construim o mulțime de instrumente sociale private cum ar fi grupuri, apeluri video, plăți, co-vizionare și altele, deasupra Acea fundație.
Construim instrumente pentru comerț pentru a oferi peste 200 milioane de afaceri mici aceleași instrumente pe care istoric doar companiile mai mari le-au avut — de la instrumente pentru a ajunge la clienți la moduri de a configura ușor un magazin pe Facebook și Instagram chiar dacă magazinul tău fizic Este închis.
Construim următoarea platformă majoră de computing cu realitatea virtuală și augmentată. Îți va oferi experiența ′′ prezenței ′′ — că ești chiar acolo cu o altă persoană. Îți va deschide oportunități lăsându-te să te teleportezi oriunde fără să trebuiască să faci naveta.
Și construim un nou model de guvernare pentru comunitățile online. Consiliul de Supraveghere este o bucată care oferă contestații independente și obligatorii, iar acum lucrăm pentru a stabili mai multe aspecte ale guvernării comunității independente în anii următori.
Dacă putem îndeplini aceste obiective, atunci anii ce urmează vor fi chiar mai captivanți decât cei 17 ani de până acum. Vă mulțumim că sunteți în această călătorie alături de noi.”