LIDL Romania: GROZAVA Veste pentru Clienti, TOATE Magazinele

LIDL Romania are o veste grozava pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa faca, si ce vei gasi in toate magazinele sale.

lidl romania regiuni

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din tara, a facut in cursul orelor trecute un anunt foarte important cu privire la magazinele si clientii din toata tara, iar mai jos il puteti vedea. Mai exact, cei de la LIDL Romania au spus ca saptamana regiunilor revine in Romania in perioada imediat urmatoare, ceva ce vine ca o surpriza foarte placuta pentru romanii care au profitat de editiile anterioare pentru a-si cumpara produsele dorite.

LIDL Romania spune ca incepand cu data de 8 februarie vor fi disponibile aceste noi promotii pentru clientii din toata Romania, astfel ca oricine va fi interesat sa profite de ele, va trebui doar sa mearga in magazinele sale. Promotia dureaza intre  8 – 14 februarie in magazinele din toata tara, si in cadrul sau vor fi disponibile produse de la diversi producatori de pe intregul intins al tarii, LIDL Romania incercand sa ofere o varietate cat mai mare pentru clienti.

LIDL Romania: GROZAVA Veste pentru Clienti, TOATE Magazinele

LIDL Romania spune ca separat de produsele din saptamana regiunilor, va avea deasemenea in magazinele sale si accesorii pentru casa, articole sportive, plus noi promotii in cadrul LIDL Plus. Catalogul cu toate ofertele pe care LIDL Romania le va avea disponibile pentru clientii sai din toata Romania este deja disponibil mai jos pentru toti cei interesati, astfel ca va puteti uita cu mare atentie la tot ceea ce va fi disponibil pentru toata lumea.

LIDL Romania incearca sa le ofere clientilor din toata tara doar cele mai bune produse de care pot profita daca sunt cu adevarat interesati de promotiile speciale care sunt oferite acum. LIDL Romania surprinde cu deciziile sale de a le oferi clientilor mai multe promotii grozave in cadrul saptamanii regiunilor, si nu putem decat sa incercam sa profitam de tot ceea ce va fi disponibil in toate magazinele sale din Romania in perioada urmatoare.

LIDL Romania nu va renunta la celelalte promotii pe care le are in momentul de fata, si va incerca sa ne ofere inclusiv multe altele, asa ca vom avea cu siguranta ce sa cumparam la pret promotional.