BCR Romania: ALERTA foarte IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

BCR Romania a emis o alerta foarte importanta pentru toti clientii sai din tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre anuntul facut de banca.

BCR Romania expeditori

BCR Romania, una dintre cele mai mari banci din Romania, a emis in cursul orelor trecute o alerta foarte importanta care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata tara, si trebuie sa stii ceea ce spune ea. Exact precum in articolul de ieri despre BANCA Transilvania, cei de la BCR Romania isi alerteaza clientii in legatura cu problemele aduse de email-urile care vin de la persoane ce isi aroga calitatea de angajati ai bancii, dar in realitate nu au legatura cu ea.

BCR Romania prezinta mai jos o serie de sfaturi pentru clientii din toata Romania pentru a se proteja impotriva atacurilor de tip phishing, care s-au inmultit in timpul pandemiei de Coronavirus, din pacate. Vorbim despre un numar tot mai mare de atacuri de acest gen care au loc nu doar in Romania, ci si in alte tari de pe glob, cei de la BCR Romania incercand sa ii ajute pe clienti sa evite situatiile in care au datele furate, impreuna cu banii.

BCR Romania: ALERTA foarte IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

BCR Romania prezinta in clipul video de mai jos si un exemplu de email care face parte dintr-un atac de tip phishing, el continand un indemn pentru client sa acceseze un website malitios, desigur fara sa stie asta. Acel email poate prezenta o situatie in care clientul s-ar simti obligat sa ia o anumita actiune pentru a nu isi pierde contul la BCR Romania, sa activeze o oferta, etc, iar asta il pacaleste sa-si cedeze date de logare la conturi, si nu numai.

BCR Romania nu spune in sfaturile de mai sus acest lucru, dar este foarte important si ca oamenii sa nu acceseze documentele care sunt atasate in cadrul acestui tip de email-uri, iar asta pentru ca ele pot fi malitioase. Aceste documente pot ascunde malware care le-ar putea permite hackerilor sa preia control asupra calculatoarelor, sau telefoanelor noastre, astfel ca cei de la BCR Romania facand avertismente de acest gen in website-ul lor.

BCR Romania stie foarte bine cat de importanta este securitatea pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca ramane doar ca fiecare sa respecte, sau nu, recomandarile care vin in momentul de fata.