Windows 10: Foarte SERIOASA Problema Rezolvata de Microsoft

Windows 10 are o foarte serioasa problema rezolvata de catre compania Microsoft, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si ce trebuie sa faci in calculator.

Windows 10 uitare

Windows 10 are o foarte serioasa problema rezolvata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii de PC-uri din intreaga lume, si vorbim despre o situatie care a enervat extrem de multa lume pana acum. Cei de la Microsoft au avut nevoie de destul de mult timp pentru a descoperi ce anume genereaza aceasta problema a Windows 10, insa intr-un final au reusit sa o rezolve pentru toti cei care folosesc sistemul de operare pe propriile calculatoare.

Windows 10 a avut pana recent o problema foarte serioasa cu faptul ca aplicatiile instalate de catre utilizatori refuzau sa retina parolele care erau folosite de catre clienti in cadrul lor. Actualizarea KB4598291 pentru Windows 10 este cea care rezolva problema cu salvarea parolelor care au fost introduse in aplicatiile sistemului de operare, astfel ca trebuie sa il instalati, si sa sperati ca nu provoaca alte probleme foarte serioase care sa va faca viata mai complicata.

Windows 10: Foarte SERIOASA Problema Rezolvata de Microsoft

Windows 10 a avut rezolvarea pentru problema descoperita de catre un inginer al companiei Google, iar cu ajutorul sau cei de la Microsoft au reusit sa repare situatia pentru ca lucrurile sa revina la normal. Problema vine de la Task Scheduler-ul care exista pentru Windows 10, si de la task-urile care sunt facute prin acesta, insa o rezolvare rapida fara instalarea acelei actualizari implica stergerea oricaror task-uri care au fost facute cu S4U, lucru pe care oricine il poate face.

Windows 10 are acum disponibila actualizarea care rezolva problemele, insa cei care nu reusesc sa o instaleze au optiunea de a se folosi de rezolvarea de mai sus, asa ca exista rezolvari rapide pentru oricine. Cei de la Microsoft au obiceiul de a strica cate ceva de fiecare data cand rezolva ceva, astfel ca pentru multi ar fi mai simplu si mai sigur sa steaga acele task-uri decat sa instaleze actualizarea, si sa isi faca alte batai mai mari de cap din cauza ei.

Windows 10 are descoperite cam in mod constant diverse probleme pe care Microsoft le rezolva destul de greu, asa ca ramane de vazut ce va mai fi descoperit, si cat va mai dura pana cand totul va fi rezolvat.