Huawei P50 Pro: PREMIERA cu care vor fi AMAGITI Fanii Huawei

Huawei P50 Pro va veni cu o premiera care va fi mai mult o amagire pentru fanii Huawei din intreaga lume, iata ce este asteptat pentru noul telefon.

Huawei P50 Pro amagit

Huawei P50 Pro este urmatorul model important de telefon la care lucreaza compania Huawei in momentul de fata, iar el ar trebui sa fie lansat undeva prin primavara anului acesta, mai mult ca sigur prin martie. Vanzarile ar putea incepe prin aprilie, iar asta doar daca Huawei P50 Pro va fi suficient de bine pregatit pentru a fi pus in vanzare, insa nimeni nu garanteaza ca se va intampla acest lucru, mai ales cu sanctiunile pe care le-a impus SUA.

Huawei P50 Pro va veni si cu o premiera deoarece va fi primul telefon al companiei Huawei care va avea integrat Harmony OS, sistemul de operare la care compania chinezeasca “lucreaza” de vreo 2 ani. Premiera va consta in faptul ca Huawei P50 Pro va avea doua sisteme de operare integrate, iar clientii vor putea alege pe care vor sa-l foloseasca, insa problema este ca ambele vor fi de fapt Android, doar ca versiuni diferite ale sistemului de operare.

Huawei P50 Pro: PREMIERA cu care vor fi AMAGITI Fanii Huawei

Huawei P50 Pro va veni, practic, cu doua versiuni diferite ale Android, care au denumiri diferite, iar asta in ciuda faptului ca pana acum Huawei a prezentat Harmony OS ca un sistem de operare “salvator” fata de Android. In realitate, Huawei P50 Pro are doar un Android cu denumirile interne modificate, si cam atat, iar de ce il prezinta Huawei ca altceva e greu de inteles, mai ales ca nu a modificat mai multe decat modifica in mod normal pentru Android-ul din telefoanele sale.

Huawei P50 Pro nu va oferi practic vreun motiv pentru clienti sa testeze Harmony OS dincolo de o verificare de curiozitate pentru ca nu vor avea parte de o experienta prea diferita. Versiunea actuala a Harmony OS are acelasi skin peste Android precum toate celelalte modele de telefoane Huawei, iar pentru Huawei P50 Pro cel mai probabil nu va fi nimic diferit, deci n-ar trebui sa fie totul altceva decat o mare amagire a oferirii de ceva noi.

Huawei P50 Pro ar trebui totusi sa fie ceva mai scump din cauza implementarii acestui Android modificat de catre compania Huawei, asa ca ramane de vazut ce vor crede clientii despre el.