CEC Bank: ATENTIONAREA IMPORTANTA care Afecteaza Clientii

CEC Bank are o foarte importanta atentionare pentru clientii sai din toata Romania, iata cum vor fi afectati toti de ceea ce a anuntat banca acum.

CEC Bank inconvenient

CEC Bank are o atentionare foarte importanta pentru toti clientii sai din toata Romania, una despre care trebuie sa stii chiar acum, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care va afecta pe toata lumea. Mai exact, in cursul zilei de duminica, 7 februarie, cei de la CEC Bank vor efectua din nou lucrari de mentenanta pentru sistemele lor informatice, astfel ca vor exista probleme in ceea ce priveste folosirea unor servicii de care clientii beneficiaza.

CEC Bank a facut in ultima vreme destul de des lucrari de mentenanta pentru sistemele in baza carora furnizeaza serviciile de care se bucura clientii sai din Romania in momentul de fata. In baza acestui lucru, cei de la CEC Bank se asteapta ca retelele de bancomate si POS-uri sa functioneze cu intreruperi in noaptea din 7 februarie, intre orele 01:00 si 05:30, astfel ca daca aveti de scos bani, sau platit ceva, trebuie sa stiti ca s-ar putea sa nu o puteti face.

CEC Bank: ATENTIONAREA IMPORTANTA care Afecteaza Clientii

CEC Bank emite avertizarea privind bancomatele pentru clientii care vor sa scoata bani, insa avertizarea privind reteaua de POS-uri vine pentru cei care le folosesc pentru a incasa bani de la clienti. Nu se stie ce anume face CEC Bank in acele ore, insa probabil ca rezolva probleme, imbunatateste sistemele, sau implementeaza cine stie ce schimbari pentru a putea oferi servicii noi pentru clientii sai din Romania acum, sau in perioada urmatoare.

CEC Bank stie foarte bine ca exista multi romani care isi folosesc cardurile chiar si noaptea, mai ales ca restrictiile au fost ridicate, iar lumea poate sa mearga din nou la terase, in cluburi etc. In aceasta idee, n-ar strica sa aveti bani la voi pentru a plati oriunde mergeti, pentru ca e posibil ca imposibilitatea de a face plati sa afecteze si comerciantul, deci chiar daca aveti si carduri de la alte banci, e posibil sa nu puteti plati la comercianti.

CEC Bank a emis aceasta avertizare din timp pentru ca toata lumea sa stie la ce sa se astepte, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti la tot, si sa fiti pregatiti pentru situatia in care apar problemele.