Kaufland: ALERTA de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

Kaufland a emis o alerta d eultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca ii cumperi produsele din magazine.

Kaufland rechemare

Kaufland a emis o alerta de ultima ora care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o problema serioasa care afecteaza romanii care au ales sa cumpere un anumit produs din magazine. Puteti vedea mai jos alerta emisa de catre cei de la Kaufland cu privire la un produs care a fost pus la vanzare in magazinele din toata tara, si care se dovedeste a fi unul periculos pentru clienti, astfel ca a fost retras de la vanzare de catre companie.

Kaufland a decis sa retraga de la vanzare o banda pentru antrenament produsa de catre cei de la Newcential, acesta fiind pus in vanzare de catre companie incepand cu data de 6 ianuarie 2021. Conform celor de la Kaufland, acest produs are probleme cu desprinderea cuplajului in momentul utilizarii, astfel ca exista o posibilitate reala ca persoanele care-l folosesc sa se raneasca foarte serios, astfel ca el trebuie returnat in oricare dintre magazine.

Kaufland: ALERTA de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

Kaufland spune ca doar produsul din lotul 1234261-4020 a fost retras de la vanzare de catre lantul de magazine, astfel ca oricare dintre celelalte cumparate nu trebuie returnate in momentul de fata. Interesant este ca oricare dintre clientii Kaufland care au cumparat acest produs pot merge in oricare dintre magazinele sale si-l pot returna, chiar si fara a avea un bon fiscal care sa confirme faptul ca produsul a fost cumparat din magazinele sale.

Kaufland a emis alerta fara ca pana in momentul de fata sa fi aparut vreo dovada a faptului ca exista persoane care au fost substantial ranite din cauza folosirii acestui produs in Romania. Nu e exclus ca vreo persoana sa fi fost intr-adevar ranita de catre utilizarea sa, insa pana in momentul de fata n-am aflat absolut nimic in legatura cu acest lucru, asa ca ramane sa vedem in ce masura va aparea vreo asemenea marturie, dar e bine sa returnati produsele.

Kaufland nu emite foarte des alerte pentru produse pe care le vinde, astfel ca atunci cand vine una, e foarte important sa o respectam, si sa returnam produsele care sunt afectate de aceasta situatie.