ING Bank: Anuntul IMPORTANT, Noile SCHIMBARI pentru Clienti

ING Bank are un anunt important pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca a pregatit o serie de schimbari faorte importante pentru noi.

ing bank inovatie

ING Bank, una dintre principalele banci din Romania, are un anunt despre care foarte multi dintre clientii sai ar trebui sa stie pentru ca vine cu schimbari care au menirea de a le imbunatati experienta de folosire a serviciilor. ING Bank a anuntat in cursul acestei saptamani ca a actualizat aplicatiile pentru iPhone si Android, astfel ca toti clientii care le folosesc se pot bucura de o experienta imbunatatita in ceea ce priveste utilizarea lor chiar din acest moment.

ING Bank a actualizat aplicatia pentru telefoanele iPhone in ziua de 2 februarie, iar in lista de schimbari publicata pentru ea sunt mentionate doar modificari minore pentru clienti. Mai exact, ING Bank spune ca a rezolvat unele probleme de functionare ale aplicatiei pentru iPhone, si a imbunatatit experienta generala de folosire, inclusiv performantele, deci toata lumea ar trebui sa se bucure de o experienta mai buna de folosire a ei in viata de zi cu zi.

ING Bank: Anuntul IMPORTANT, Noile SCHIMBARI pentru Clienti

ING Bank a actualizat si aplicatia pentru Android, iar in cazul sau lista de schimbari publicata de catre banca sunt mentionate doar cateva surprize care vor veni in curand pentru clientii din Romania. Cei de la ING Bank nu au detaliat foarte clar ce anume vor oferi, dar spun ca o inovatie in materie de mobile banking va fi anuntata in curand, asa ca ramane doar sa avem rabdare, si sa vedem ce surpriza este pregatita de catre banca din Romania.

ING Bank este una dintre bancile care a implementat multe inovatii in materie de mobile banking pentru clientii din toata tara, si se pare ca pregateste inclusiv ceva nou pentru clientii cu telefoane Android. Avand in vedere ca aplicatia HomeBank a celor de la ING Bank a ramas cu mult in urma altor aplicatii bancare de la alte banci, e poate destul de normal sa avem asteptari sa vedem implementarea de functii noi si pentru aceasta.

ING Bank nu a dat detalii cu privire la momentul in care vom vedea mai multe informatii cu privire la surprizele pregatite de catre banca, asa ca ar putea dura chiar si cateva luni pana cand se va intampla asta.