Raiffeisen Bank: IMPORTANTE Schimbari pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank are un anunt pentru clientii din toata, el vorbind despre o serie de schimbari importante care sunt oferite chiar acum pentru noi.

Raiffeisen Bank inrolare

Raiffeisen Bank a anuntat o serie de schimbari importante pentru clientii sai din toata Romania, institutia financiara dorind sa le ofere clientilor doar cea mai buna experienta de folosire a serviciilor sale. In aceasta idee, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le ofere clientilor care au telefoane Android si aplicatia RaiPay instalata sa se bucure de o serie de noutati care sunt menite sa le ofere experienta mai buna de folosire pe care o asteptau de mult timp.

Raiffeisen Bank a actualizat aplicatia RaiPay pentru Android prin Google Play Store, iar in lista de noutati mentioneaza o serie de schimbari importante care sunt disponibile chiar de acum. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au implementat in primul rand posibilitatea de a vedea istoricul tranzactiilor si balanta pentru cardurile pe care le avem inregistrate in aplicatie, fiind disponibile si setari care permit vizualizarea segmentata, sau impreuna in telefoane.

Raiffeisen Bank: IMPORTANTE Schimbari pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank le spune tuturor clientilor care au telefoane Android ca aplicatia RaiPay pentru telefoanele lor le ofera inclusiv posibilitatea de a autoriza tranzactiile online facute folosindu-si cardurile. Aceasta functionalitate nu e tocmai noua, Raiffeisen Bank anuntandu-si clientii de ceva vreme in legatura cu aceasta situatie, inclusiv pe cei care au iPhone, deci aici nu vorbim despre ceva 100% nou, ci o reamintire a uneo functii implementate deja.

Raiffeisen Bank a implementat totusi optiunea de a folosi pseudonime pentru cardurile pe care le avem adaugate in aplicatia RaiPay pentru Android, astfel ca le vom putea deosebi mult mai usor. In aceeasi idee, au fost rezolvate diverse probleme minore de functionare, si au fost imbunatatite performantele generale ale aplicatiei, astfel ca utilizatorii au parte de cea mai buna experienta posibila in momentul de fata pentru utilizare.

Raiffeisen Bank a lansat actualizarea aceasta pentru aplicatia RaiPay zilele trecute in Google Play Store, astfel ca oricine are un telefon Android o poate instala chiar in momentul de fata.