WhatsApp: SECRET Anuntat, Ce ASCUNDE Aplicatia Telefoanelor

WhatsApp are un nou secret pentru telefoanele din toata lumea dezvaluit in prealabil, iata ce trebuie sa stii despre schimbarea facuta pentru oameni.

WhatsApp mentiune

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, are un nou secret dezvaluit pentru miliardele de utilizatori care folosesc aplicatia in momentul de fata la nivel global. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa le ofere oamenilor o noua functionalitate in aplicatie si sa afiseze pentru fiecare grup de conversatii cate un badge special in momentul in care cineva ne mentioneaza intr-o conversatie, ceva ce pana acum nu exista in aplicatie.

WhatsApp are prezentata mai jos aceasta noua functionalitate care a fost descoperita in cadrul unei versiuni beta a aplicatiei pentru telefoanele cu sistem de operare Android, ea fiind lansata recent. Vorbim despre o versiune beta a aplicatiei care este oferita pentru utilizatorii care fac parte din programul de testare beta a aplicatiilor WhatsApp, compania americana verificand de fiecare data noile versiuni inainte ce a incepe sa le puna in distributie globala.

WhatsApp: SECRET Anuntat, Ce ASCUNDE Aplicatia Telefoanelor

WhatsApp mentiune grupuri

WhatsApp va afisa o iconita cu @ in momentul in care cineva ne mentioneaza intr-o conversatie de grup, aceasta iconita fiind afisata in interfata de conversatii chiar in dreptul respectivului grup. Asta inseamna ca exista o mentiune cu privire la noi in acel grup, si asa aflam rapid in care dintre grupuri trebuie sa ne uitam sa vedem daca exista o mentiune speciala, deci nu trebuie sa mai cautam prin toate sa vedem unde am fost mentionati de cineva.

WhatsApp are aici o functie extrem de utila implementata, iar asta pentru ca pana acum compania nu s-a gandit ca o asemenea functionalitate ar fi in vreun fel utila pentru utilizatorii sai din toata lumea. E bine totusi ca s-a schimbat situatia in ceea ce priveste felul in care cei de la WhatsApp privesc lucrurile, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie extrem de buna pentru toata lumea, una care ne face experienta de folosire a aplicatiei mult mai buna.

WhatsApp testeaza aceasta schimbare deocamdata, si o va lansa abia in momentul in care va considera ca ea este suficient de bine pregatita pentru a fi oferita, indiferent cand anume se va intampla acest lucru.