iPhone 12: Decizia Total Neasteptata pentru Telefoanele Apple

iPhone 12 mini scos vanzare

iPhone 12 este seria de telefoane pe care compania Apple a lansat-o in cursul toamnei anului trecut pentru clientii din intreaga lume, patru modele fiind puse la vanzare, iar unele dintre ele au avut succes surprinzator de mare dupa ce au fost oferite in distributie.

iPhone 12 mini nu intra in aceasta categorie, acest model de telefon al companiei Apple neavand parte de succesul pe care compania si l-a imaginat, astfel ca acum ar exista intentia de a-l scoate de la vanzare, ceva ce in prea parea posibil.

iPhone 12 mini a avut cele mai slabe vanzari dintre toate modelele pe care cie de la Apple le-au pus pana acum in vanzare pentru clientii din toata lumea, si e foarte posibil ca aceasta sa nu fie tocmai o coincidenta, interesul oamenilor pentru asemenea tipuri de telefoane putand fi foarte redus.

iPhone 12 mini cu ecranul sau mai mic, si cel mai mic pret dintre toate modelele, a inregistrat doar 6% din vanzarile totale ale seriei, si asta pare sa fi motivat compania Apple sa ia decizia de a opri productia acestui model chiar incepand din urmatorul trimestru fiscal.

iPhone 12 mini ar putea avea productia oprita in urmatorul trimestru fiscal, dar asta nu inseamna si ca el va fi scos de la vanzare, cei de la Apple putand astepta ca stocurile sa fie epuizate, iar din toamna sa il scoata de la vanzare dupa ce noua serie va fi lansata.