Raiffeisen Bank: Anunt OFICIAL, Ce Ofera GRATUIT Clientilor

Raiffeisen Bank a anuntat oficial ce le ofera gratuit clientilor din toata Romania incepand de astazi, iata de ce poti profita chiar de acum.

Raiffeisen Bank indragostiti

Raiffeisen Bank a facut un anunt oficial pentru clientii sai din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stii chiar acum pentru ca te vizeaza in mod direct, si vine ca o veste foarte buna pentru Valentine’s Day. Mai exact, Raiffeisen Bank a decis sa le ofere tututror clientilor din Romania in mod gratuit o surpriza foarte frumoasa daca decid sa cumpere cadouri de Valentine’s Day pentru oricare dintre persoanele dragi din viata lor.

Raiffeisen Bank are o noua promotie speciala pentru Romania cu ocazia Valentine’s Day, ea fiind valabila incepand de astazi, si vizand oamenii care vor sa foloseasca carduri de cumparaturi. Raiffeisen Bank spune ca oricare dintre romanii care decid sa-si activeze un card de cumparaturi Standard, sau Gold, incepand de astazi, si pana pe 14 februarie, si il folosesc la cumparaturi pana in data de 31 martie au ocazia de a se bucura de 50 de LEI oferiti gratuit.

Raiffeisen Bank: Anunt OFICIAL, Ce Ofera GRATUIT Clientilor

Raiffeisen Bank nu impune restrictii in ceea ce priveste magazinele de la care trebuie cumparate produsele, si nici felul in care trebuie facute platile, astfel ca toti romanii care activeaza carduri de acest gen se bucura de 50 de LEI in mod gratuit. Raiffeisen Bank spune ca ofera bonusul de 50 de LEI in mod gratuit pentru clienti incepand cu data de 20 aprilie, astfel ca nu veti primi banii chiar imediat, dar el este oferit numai daca faceti cumparaturi de 250 de LEI.

Raiffeisen Bank le ofera practic tuturor romanilor care activeaza aceste carduri posibilitatea de a se bucura de bucura de bani primiti inapoi la cumparaturi, si in loc sa cheltuie 250 de LEI, oamenii cheltuie 200. Vorbim despre o oferta foarte interesanta pe care Raiffeisen Bank o are pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca nu orice banca iti ofera bani inapoi cand faci cumparaturi, si aceasta e o continuare a promotiilor sale.

Raiffeisen Bank are aceasta promotie valabila doar pana pe 14 februarie, astfel ca daca nu profitati pana atunci de tot ceea ce este oferit, s-ar putea sa nu mai aveti ocazia de a o face prea curand.