Orange: SURPRIZA Mare cu o Noua GRATUITATE pentru Clienti

Orange are o noua surpriza foarte mare pentru clientii sai din toata Romania, iata ce gratuitate grozava a decis sa ofere pentru ei chiar de acum.

Orange viziune

Orange are o noua surpriza grozava pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere o gratuitate foarte serioasa pentru cei care decid ca in perioada urmatoare sa profite de o promotie speciala. Mai exact, cei de la Orange au decis ca romanii care aleg sa profite de abonamentele digitale Yoxo sa aiba sansa de a castiga o trotineta electrica de la Xiaomi, si vorbim despre un premiu foarte interesant care este oferit de catre operator.

Orange spune ca le ofera romanilor posibilitatea de a castiga trotinete electrice Xiaomi M365, trei la numar, astfel ca dintre toti cei care decid sa-si activeze noile sale abonamente, doar trei vor fi norocosi. Campania aceasta face parte din programul Orange Smartphone Tester, iar Orange vrea sa convinga cat mai multi oameni sa profite de beneficiile pe care le ofera cu aceste abonamente digitale care pot fi configurate dupa bunul plac de clienti.

Orange: SURPRIZA Mare cu o Noua GRATUITATE pentru Clienti

Orange a creat abonamentele Yoxo pentru clientii care vor sa aiba un control mai mare asupra beneficiilor pe care le au disponibile pentru serviciile de telefonie mobila de care se bucura in Romania. In acesta idee, abonamentele Yoxo ale celor de la Orange le permit clientilor sa se bucure de posibilitatea de configurare pentru minutele, internetul, SMS-urile care sunt disponibile pentru utilizare lunara, pretul fiind personalizat deasemenea de client.

Orange anunta ca desfasoara aceasta campanie de testare pentru abonamentele Yoxo in perioada 1 – 21 februarie, astfel ca mai aveti putin timp pentru a profita de aceasta campanie speciala a operatorului. Aceasta este prima oara cand cei de la Orange ofera posibilitatea de a testa un abonament de telefonie mobila, pana acum compania oferind doar telefoane spre testare, insa iata ca se schimba si strategia sa din acest punct de vedere.

Orange mai are si alte promotii speciale disponibile pentru clientii sai din Romania, si alte teste in desfasurare, asa ca mai puteti profita si de alte surprize in aceasta perioada din an.