CEC Bank: ULTIMA ORA, ATENTIONARE catre TOTI Clientii Romani

CEC Bank are un anunt de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iata ce atentionare vine, si ce trebuie sa stii chiar acum despre mesaj.

CEC Bank intreruperi

CEC Bank a emis cu doar o ora in urma o atentionare foarte importanta care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, si e ceva despre care trebuie sa stii chiar in acest moment pentru ca te-ar putea afecta. Mai exact, cei de la CEC Bank au decis sa faca noi lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera in Romania, iar asta inseamna ca pot aparea probleme in ceea ce priveste folosirea serviciilor pe care banca le pune la dispozitia noastra.

CEC Bank vorbeste mai jos despre faptul ca in cursul noptii de maine, 11 februarie, intre orele 01:00 si 06:00 sunt programate a avea loc o serie de lucrari de mentenanta pentru sistemele sale. In timpul acestor lucrari de mentenanta, cei de la CEC Bank spun ca pot exista intreruperi in ceea ce priveste procesarea tranzactiilor cu carduri, deci trebuie sa fim foarte atenti la platile pe care vrem sa le facem pentru ca s-ar putea sa nu poata fi inregistrate.

CEC Bank: ULTIMA ORA, ATENTIONARE catre TOTI Clientii Romani

CEC Bank face acest lucrari de mentenanta la doar 4 zile distanta de altele care au fost programate de catre banca pentru aceeasi infrastructura, iar procesarea platilor cu carduri a fost deasemenea afectata. Nici atunci, si nici acum, cei de la CEC Bank nu au oferit, si nu ofera, explicatii cu privire la motivele care au stat in spatele acestei decizii, una care este foarte importanta pentru clientii care se bucura de serviciile sale in momentul de fata.

CEC Bank pare sa faca schimbari importante pentru sistemele in baza carora furnizeaza servicii pentru clientii din toata Romania, insa deocamdata nu se stie exact ce anume urmeaza sa primim. E posibil ca experienta de folosire a serviciilor CEC Bank sa fie substantial imbunatatita ca parte a acestor schimbari, dar deocamdata nu exista prea multe informatii clare cu privire la ceea ce urmeaza sa se intample in perioada urmatoare lucrarilor de mentenanta.

CEC Bank va anunta daca vor aparea probleme in urma acestor lucrari de mentenanta, dar e putin probabil sa se intample acest lucru, asa ca nu prea avem de ce sa ne temem din vreun punct de vedere.