Vodafone: OFICIAL, in Februarie este GRATUIT pentru Clienti

Vodafone a facut in mod oficial un anunt care vizeaza milioane de clienti din toata tara, iata ce primesti gratuit chiar acum de la operator.

vodafone emisiuni

Vodafone a facut astazi un anunt foarte important pentru milioane de clienti din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stii chiar acum, si care vine ca o veste grozava pentru milioane de clienti. Mai exact, Vodafone a anuntat ca in luna februarie ofera acces gratuit la 25 de canale din grila TV proprie, inclusiv 3 canale 4K, astfel ca oricare dintre clientii sai cu abonamente de televiziune vor avea acces la mult mai multe canale decat pana acum.

Vodafone ofera 25 de canale care nu sunt disponibile pentru cele mai ieftine abonamente, deci daca le aveati deja, nu mai aveti ce sa vedeti gratuit, si nu aveti ce sa mai cautati prin grila voastra. In ceea ce priveste canalele 4K ale celor de la Vodafone, vorbim despre Look 4K, Insight 4K, si Eurosport 4K, care acum pot fi urmarite de catre oricine are un televizor 4K la dispozitie pentru a vedea continutul disponibil in tara noastra chiar de acum.

Vodafone: OFICIAL, in Februarie este GRATUIT pentru Clienti

Vodafone spune si ca postul de televiziune FilmBox este oferit cu acces gratuit in cursul lunii februarie pentru clientii din toata Romania, astfel ca vorbim despre multe filme care pot fi vazute de acum. Cei de la Vodafone au decis sa le ofere tuturor romanilor posibilitatea de a se bucura de aceste posturi de televiziuen pentru ca exista foarte multe productii cinematografice pe care ei inca nu le-au urmarit, si acum pot vedea totul fara plata.

Vodafone stie foarte bine cat de mare este interesul romanilor vis-a-vis de filmele si serialele foarte bune, asa ca e o idee buna sa ne bucuram de tot ceea ce are de oferit in momentul de fata. Decizia celor de la Vodafone vine si ca o surpriza foarte mare, pentru ca pana acum nu a fost in vreun moment dezvaluita decizia operatorului de telecomunicatii de a oferi in mod gratuit toate aceste posturi de televiziune pentru clientii din toata Romania.

Vodafone nu face diferente intre clientii cu abonamente de televiziune care pot vedea tot aceste continut in mod gratuit, asa ca nu exista motive sa il treceti cu vederea, si sa nu profitati de ceea ce este oferit.