DACIA Logan: Model SPECIAL care NU este Vandut si in Romania

DACIA Logan inca are un model special la vanzare, insa nu si in Romania, iata ce a decis Renault ca merita sa vanda in continuare pentru clientii sai.

DACIA Logan camioneta

DACIA Logan este unul dintre cele mai cunoscute modele de masini la nivel global, foarte multi oameni fiind interesati de masinile pe care DACIA le vinde, uneori sub brand-ul celor de la Renault. Despre unul dintre aceste modele vorbim acum, mai exact versiunea pick up, camioneta, a DACIA Logan, model care a fost lansat in 2008 in Romania, inca mai e pe strazile din unele orase, dar care inca mai este la vanzare in anumite zone de pe glob, chiar daca sub brand Renault.

DACIA Logan a avut scoasa de la vanzare versiunea pick up inca din cursul anului 2012, iar asta pentru ca vanzarile n-au fost chiar atat de grozave pentru masini, insa asta doar in Europa, sau tarile mai dezvoltate. In Africa lucrurile nu s-au schimbat din acest punct de vedere, iar asta pentru ca acolo versiunea pick up a DACIA Logan inca este vanduta, cei de la Renault oferind modelul sub brand propriu in tari precum Zimbabwe, sau Africa de Sud.

DACIA Logan: Model SPECIAL care NU este Vandut si in Romania

DACIA Logan are acest model vandut in Iran cu denumirea Renault Tondar Pick Up chiar si acum, desigur cu stilizarea modelului vechi vandut inclusiv in Romania, dar iata ca exista zone in care exista interes pentru masina. Pretul de vanzare pentru acest model al DACIA Logan nu a fost unul chiar atat de mic, asa ca interesul pe care-l vedem in continuare acum e o surpriza destul de mare, si poate ca asta a motivat lansarea DACIA Duster Pick Up in 2020.

DACIA Logan nu mai este produsa nici in versiunea MCV de la finalul anului trecut pentru ca vanzarile pentru acel model au scazut foarte mult, astfel ca modelele sedan par sa fie cele care inregistreaza succesul cel mai mare. Chiar si asa, DACIA Logan nu mai este vanduta in Franta de catre Renault, ceea ce e o surpriza, insa acolo Sandero inregistreaza vanzari cu mult peste asteptari, ceea ce vine ca o veste foarte buna pentru producatorul roman.

DACIA Logan nu va fi produsa prea curand intr-o versiune pick up, mai ales ca acum exista un DUSTER intr-o asemenea versiune, as aca ne putem lua gandul de la alte modele similare facute de producator.