GMAIL: SCHIMBARE pe are o Asteptau MILIOANE de Oameni

GMAIL alternative

GMAIL, cea mai mare platforma de email din toata lumea, are facuta o noua schimbare foarte importanta de catre compania Google, si e una pe care foarte multi oameni o asteptau de si mai multa vreme, deci e bine ca vine intr-un final.

GMAIL urmeaza sa afiseze la cautarile facute de utilizatori atat adresele de email, cat si cele asociate acestora, deci daca sunteti in cautarea unui anumit email, veti vedea si altele de la care ati mai primit mesaje pana in momentul de fata.

GMAIL va afisa rezultate infidifernt cum au fost incluse acele email-uri in mesajele primite de catre noi, adica inclusiv cele incluse in CC, sau BCC-uri, asa ca vom avea parte de rezultate mult mai complexe, si mai utile, pentru cautarile facute in platforma.

“Când căutați o adresă de e-mail în Gmail, vom afișa acum toate e-mailurile asociate acelei adrese specifice și orice aliasuri din care face parte. Aceste rezultate vor fi extrase din câmpurile către, din, cc și bcc sau oriunde în e-mail.

Cu această modificare, căutarea va fi mai ușoară și rezultatele vor fi mai cuprinzătoare, deoarece utilizatorii nu vor trebui să-și amintească toate pseudonimele cuiva și să efectueze mai multe căutări pentru fiecare. Un alias de e-mail este o adresă alternativă pentru primirea e-mailului, utilizată în plus față de adresa principală a unui utilizator.”