ING Bank: ATENTIE! Anuntul care Vizeaza DIRECT TOTI Clientii

ING Bank are un nou mesaj de atentionare care ii vizeaza in mod direct pe toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si ce sa faci.

ing bank pirati

ING Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, a publicat un anunt foarte important care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata tara, iar asta in conditiile in care problema e foarte serioasa. Mai exact, cei de la ING Bank au dat startul, impreuna cu OLX, unei campanii menite sa ii ajute pe romani sa fie in siguranta pe internet, si sa isi tinta atat datele, at si banii, departe de mainile hackerilor care vor sa le fure.

ING Bank, dupa cum v-am spus deja inca de zilele trecute, a publicat o serie de recomandari pentru clientii care vor sa se protejeze in momentul de fata, si e vorba despre sfaturi extrem de importante. Pentru ca doar cuvintele nu sunt de ajuns, cei de la ING Bank si OLX au decis sa faca si o serie de episoade in care explica intr-un mod interactiv ceea ce ar trebui sa stim pentru a ne proteja impotriva atacurilor de tip phishing, si nu numai.

ING Bank: ATENTIE! Anuntul care Vizeaza DIRECT TOTI Clientii

ING Bank si OLX prezinta mai jos unul dintre aceste episoade, si puteti vedea exact ce spune banca in legatura cu modurile prin care ar trebui sa ne protejam atunci cand cineva incearca sa ne pacaleasca. Cardurile bancare nu sunt instrumente de incasare, asa cum a mai zis ING Bank in repetate randuri, astfel ca n-ar trebui sa dam absolut nimanui vreodata datele din ele pentru a ne plati ceva, ele fiind folosite doar pentru plati, sau retrageri de bani.

ING Bank va prezenta impreuna cu OLX mai multe episoade de acest gen pentru a ne arata exact ceea ce ar trebui sa facem pentru a ne proteja impotriva atacurilor de tip phishing, sau a altor fraude. Este foarte important sa fim foarte vigilenti din acest punct de vedere pentru ca oricand putem fi inselati de catre hackeri, si putem avea nu doar datele furate, ci si sume importante de bani, totul fara sa stim exact ce se intampla.

ING Bank va continua in perioada urmatoare sa publice aceste episoade, si ar fi  bine sa le urmariti pentru a invata cum sa va protejati impotriva hackerilor care ne pandesc pe internet.