BCR Romania: OBLIGATIA foarte IMPORTANTA pentru TOTI Romanii

BCR Romania impune o obligatie foarte importanta pentru romanii din toata tara, iata ce trebuie sa stii in legatura cu ea, si ce trebuie sa faci acum.

BCR Romania, una dintre cele mai mari banci din Romania, impune o obligatie foarte importanta pentru toti clientii sai din toata tara, una despre care trebuie sa stim chiar in momentul de fata pentru ca trebuie sa o respectam. Mai exact, cei de la BCR Romania ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu faptul ca acum isi pot actualiza datele din aplicatia sa in doar 3 minute, o perioada foarte scurta de timp pentru a rezolva problemele acestea.

BCR Romania prezinta in clipul video de mai sus noua metoda de actualizare a datelor personale direct prin aplicatia George in doar 3 minute multumita implementarii facute pentru aplicatia sa. Vorbim despre schimbari de foarte bun augur de care se pot bucura clientii BCR Romania din toata tara in momentul de fata, si vestea este una extrem de buna pentru ca ajuta oamenii sa evite mersul intr-o agentie, care oricum se face doar cu programare.

BCR Romania: OBLIGATIA foarte IMPORTANTA pentru TOTI Romanii

BCR Romania le cere de cateva luni bune tuturor clientilor din toata tara sa isi actualizeze datele personale pentru a nu risca sa aiba conturile blocate, iar asta pentru ca procedurile BNR impun aceasta actualizare. BCR Romania nu este singura banca din tara care ii obliga pe clienti sa isi actualizeze datele personale in momentul de fata, si nu e singura care ofera optiunea de a face acest lucru chiar si printr-o aplicatie dedicata pentru telefoane mobile.

BCR Romania a simplificat extrem de mult munca alor sai clienti de a isi actualiza datele prin decizia de a oferi posibilitatea de a face acest lucru inclusiv prin aplicatia George, astfel ca ar trebui sa profitati de ea. Trebuie s actualizati aplicatia George a celor de la BCR Romania pentru a putea profita de aceasta noua optiune, si puteti face asta in doar cateva secunde, sau minute, in functie de conexiunea voastra de internet, chiar in acest moment.

BCR Romania ofera mai multe explicatii pe website-ul sau in legatura cu actualizarea datelor personale, astfel ca trebuie doar sa va uitai cu atentie la toate informatiile disponibile acolo.