ING Bank: ATENTIE! IMPORTANT Anunt pentru Clientii Romani

ING Bank are un foarte important anunt dezvaluit pentru clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii despre schimbarile pe care le-a facut.

ING Bank refacut

ING Bank are un anunt foarte important pentru multi dintre clientii sai din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stii chiar in acest moment pentru ca te vizeaza in mod direct schimbarile dezvaluite. ING Bank isi anunta clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca a actualizat aplicatia pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android, aceasta avand parte de o serie de imbunatatiri foarte interesante despre care utilizatorii sai trebuie sa stie.

ING Bank spune ca a imbunatatit sistemul de logare in cadrul aplicatiei sale, astfel ca acesta este acum organizat sub forma unei pagini principale care are interfata regandita intr-o mare masura pentru a fi mai usor de folosit. In cadrul aplicatiei cei de la ING Bank afiseaza informatii totale cu privire la sumele disponibile pentru conturile clientilor, insa ele sunt afisate doar daca sunt doua conturi de acelasi tip disponibile pentru clienti, deci trebuie sa stiti si asta.

ING Bank: ATENTIE! IMPORTANT Anunt pentru Clientii Romani

ING Bank spune deasemenea ca a implementat o noua functie speciala care le permite oamenilor sa gliseze din partea de sus a ecranului aplicatiei pentru a actualiza informatiile disponibile pentru conturi. Mai mult decat atat, functia pentru gasirea unui bancomat este acum disponibila pentru accesare cu o apasare indelungata pe iconita acesteia, iar sectiunea “Am o Intrebare” este acum mai usor de folosit, si include raspunsur pentru mai multe intrebari.

ING Bank anunta, practic, faptul ca a facut multe schimbari importante pentru aplicatia HomeBank pe care o ofera pentru clientii sai din toata Romania, si ar trebui sa profitati de tot cat inca mai puteti. Vorbim despre schimbari extrem de bune care sunt disponibile pentru utilizatorii de telefoane cu sistem de operare Android, unele dintre ele fiind deja implementate in cazul aplicatiei HomeBank pentru telefoanele iPhone, ING Bank facand asta de ceva vreme.

ING Bank isi actualizeaza in mod constant aplicatiile de mobile banking pe care le ofera pentru clientii sai din Romania, asa ca trebuie sa fiti mereu atenti la ceea ce este disponibil.