Netflix: Anunt OFICIAL IMPORTANT pentru Abonatii din Romania

Netflix a facut un anunt oficial foarte important pentru abonatii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stie toata lumea chiar acum despre el.

Netflix planificare

Netflix a facut un anunt oficial foarte important pentru romanii din toata tara, iar asta in conditiile in care inca de la inceputul anului compania a luat decizia de a le oferi abonatilor foarte multe noutati importante. Mai exact, acum cei de la Netflix au decis sa-i anunte pe abonatii din Romania in legatura cu filmele, serialele, documentarele noi care sunt disponibile de saptamana aceasta in platforma, si care vor fi lansate in perioada urmatoare.

Netflix prezinta mai jos faptul ca saptamana aceast au fost lansate in platforma sa filmele News of the WOrld, Run On, Capitan!, sau Red Dot, unele dintre ele ajungand foarte rapid in top 10 cele mai urmarite. Separat de asta, seria Crime Scene a fost lansata de catre cei de la Netflix, insa noutatile nu s-au oprit aici pentru ca filmele Buried by the Barnards, Hate by Dani Rovira, su Nadiya Bakes au fost deasemenea oferite clientilor.

Netflix: Anunt OFICIAL IMPORTANT pentru Abonatii din Romania

Netflix a lansat un film foarte important pe care-l promoveaza serios in momentul de fata, el avand denumirea To All The Boys: Always and Forever, acesta intrand in top 10 cele mai urmarite foarte rapid. Separat de asta, cei de la Netflix au decis sa mai lanseze si alte titluri mai putin importante pe care utilizatorii le pot urmari chiar din acest moment, si puteti vedea mai jos ce anume este disponibil pentru a va putea face o idee cu privire la ceea ce trebuie sa faceti.

Netflix pregateste pentru perioada urmatore si alte lansari importante, mai exact Grete & Hansel pe 1 Martie, Marriage or the Mortgage, Last Change U: Basketball, Yes Day, sau Waffles and Mochi. Cei de la Netflix au deasemenea separat de acestea si foarte multe alte surprize grozave de care oricine se va putea bucura, astfel ca in esenta vorbim despre titluri neasteptat de bune pentru toata lumea, si trebuie sa profitam de ele acum.

Netflix a gandit un program fix pentru lansarea tuturor acestor noutati, iar el nu se va schimba, insa nu a dezvaluit totusi alte noutati si mai importante pe care le-a programat deja, cum ar fi lansarea noului sezon al The Witcher.