BCR Romania: ALERTA de ULTIMA ORA, PERICOL pentru Clienti

BCR Romania are o alerta de ultima ora pentru toti clientii sai din toata tara, iata in legatura cu ce pericol sunt acestia avertizati acum.

BCR Romania divulgare

BCR Romania a emis o alerta foarte importanta pentru toti clientii sai din toata Romania, una despre care toata lumea ar trebui sa stie pentru ca toti clientii sunt vizati chiar acum. Vorbim despre o noua alerta de tip phishing pentru ca imaginea companiei este folosita din nou de catre hackeri pentru a incerca sa fure datele personale ale oamenilor, ceva ce, din pacate, se intampla tot mai des in ultima perioada, si nu doar in cazul BCR Romania.

BCR Romania prezinta mai jos un email de tip phishing trimis de catre o entitate deocamdata necunoscuta, aceasta incercand sa ii pacaleasca pe clientii bancii sa acceseze un link pentru a le fura datele. Email-ul este trimis de catre hackeri sub pretextul ca BCR Romania si-a actualizat sistemele online, iar de la 1 februarie toate cardurile sunt dezactivate pentru plati online, deci e necesara parcurgerea unei proceduri pentru a le reactiva.

BCR Romania: ALERTA de ULTIMA ORA, PERICOL pentru Clienti

BCR Romania nu trimite email-uri de aecst gen, si ii avertizeaza pe toti clientii sai din tara in legatura cu faptul ca toate mesajele de acest gen sunt de fapt gandite pentru a ii pacali pe oameni. La accesarea acelui link, clientii sunt de obicei directionati catre un website fals care seamana cu cel al BCR Romania iar toate datele introduse de catre oameni prin intermediul sau ajung intr-o baza de date a hackerilor, si pot fi folosite pentru a le fura banii.

BCR Romania spune ca toti clientii trebuie sa se uite cu foarte mare atentie la textul unui asemenea tip de mesaj, iar daca el este scris cu o ortografie proasta, sansele ca el sa fie fals sunt foarte mari. Mai mult decat atat, BCR Romania spune ca angajatii sai nu vor cere vreodata prin email unui client sa faca asa ceva, deci daca primesc unul ar trebui sa se gandeasca foarte serios ca acesta ar fi de fapt unul venit de la hackeri, si nu de la banca.

BCR Romania nu e la prima alerta de acest gen, si cu siguranta nu va fi la ultima pentru ca hackerii incearca tot ceea ce pot pentru a le fura banii oamenilor in aceasta perioada in care nu o prea pot face altfel.