DIGI Mobil: Anuntul IMPORTANT, ce NU STIAU Multi Clienti

DIGI Mobil are un anunt foarte important pentru toata lumea, iata ce nu stiau foarte multi dintre clienti pana in momentul de fata despre companie.

DIGI Mobil urcare

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telcomunicatii din Romania, iar conform celor de la RCS & RDS, la finalul celui de-al treilea trimestru fiscal al anului 2020 inregistra 3.6 milioane de clienti in Romania. Cifra este una mica in comparatie cu numarul de clienti pe care cei de la Orange si Vodafone il inregistreaza, insa fata de Telekom diferenta nu e chiar atat de mare,  si e posibil ca DIGI Mobil sa aiba de fapt mai multi clienti.

DIGI Mobil anunta la inceputul anului 2017 ca a depasit pragul de 3 milioane de clienti in Romania, si iata ca aproape 4 ani mai tarziu abia a reusit sa ajunga la 3.6 milioane de clienti. In toata aceasta perioada, cei de la DIGI Mobil au atras prin portare in retea peste 1 milion de clienti, insa cifra totala a clientilor a crescut cu doar 600.000 de clienti, sau unitati generatoare de venituri, pentru ca asa alege grupul sa-si numeasca platitorii de servicii.

DIGI Mobil: Anuntul foarte IMPORTANT, ce NU STIAU Clientii

DIGI Mobil urcare clienti

DIGI Mobil are prezentate in rapoartele fiscale pentru T3 2010 cresteri ale numarului de clienti ai serviciilor de telefonie mobila, de la 3.4 milioane in T3 2019 la 3.6 milioane in T3 2020, deci o treime din cresterea totala din ultimii 4 ani a venit doar in 2019 – 2020. In aceasta ultima perioada, cei de la DIGI Mobil au atras 266.661 de clienti in retea, deci asta a compensat o parte din perderi din moment ce cresterea totala a fost de doar 200.000 intr-un an de zile.

DIGI Mobil nu reuseste totusi sa retina clientii pe care-i atrage in retea, sau cel putin asta arata datele prezentate de catre companie in 2017, si datele pe care le vedem acum raportate de compania mama. Diferenta de doar 600.000 de clienti in 4 ani de zile e mica in contextul in care prin portare DIGI Mobil a atras doar in 2020 peste 400.000 de clienti, insa poate ca rezultatele financiare pentru T4 2020 vor dezvalui ca e vorba de o crestere si mai mare.

DIGI Mobil nu e totusi in aceasta situatie pentru prima oara, iar asta deoarece si in anii trecuti va spuneam ca portarile in retea acopera intr-o mare masura pierderile, desi in ultimul an acestea au fost mult mai mici, si s-a inregistrat o crestere sanatoasa fata de 2019.