LIDL Romania: Decizia IMPORTANTA, Inca e GRATUIT pentru Romani

LIDL Romania a luat o decizie foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere i ncontinuare gratuit pentru toti.

LIDL Romania sinceritate

LIDL Romania a luat o decizie importanta pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere in continuare in mod gratuit ceva de care se pot bucura toti romanii din tara. Mai exact, LIDL Romania a decis sa pastreze si in 2021 un beneficiu foarte serios pentru clientii sai, si le ofera in mod gratuit vouchere de cumparaturi daca ei decid sa ofere informatii cu privire la experienta pe care au avut-o in momentul in care isi fac cumparaturile in magazinele sale.

LIDL Romania are pe website-ul sau o sectiune speciala in care vorbeste despre voucherele gratuite pe care le ofera, insa clientii trebuie sa ii trimita intai informatii despre experienta din magazine. LIDL Romania are in acea sectiune speciala un formular pe care clientii sai trebuie sa il completeze, si sa introduca un numar al bonului de cumparaturi pe care l-au primit cand si-au facut cumparaturile in respectivul magazin, iar asa pot ave credibilitate cand isi prezinta experienta.

LIDL Romania: Decizia IMPORTANTA, Inca e GRATUIT Clientilor

LIDL Romania sinceritate clienti

LIDL Romania le cere clientilor sa ii spuna daca au avut parte de o experienta buna, sau nu, cand i-au vizitat magazinul, iar asa intra in sana de a primi in mod gratuit vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare. Separat de asta, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere clientilor si o tablete Samsung GALAXY Tab S6 Lite in fiecare luna, toate premiile fiind gandite pentru a fi oferite lunar celor care decid sa ofere informatii despre experienta lor.

LIDL Romania nu a crescut numarul voucherelor gratuite pe care le ofera pentru clientii sai in aceasta perioada, deci vorbim tot despre 20, nu despre vreun alt numar, asa ca aici nu s-a schimbat nimic. LIDL Romania surprinde totusi cu ideea de a continua sa ofere gratuit vouchere de cumparaturi de acest gen pentru clientii din Romania, si totul doar in baza unor explicatii privind experienta de care au avut parte in magazinele sale din Romania.

LIDL Romania are aceasta oferta disponibila de ceva vreme, insa ramane de vazut cat anume va decide sa o mai tina activa pentru clientii care vor sa profite de ea in aceasta perioada.