Auchan: Anuntul IMPORTANT pentru MILIOANE de Clienti Romani

Auchan are un anunt foarte important pentru milioane de clienti din toata tara, iata ce a dezvaluit, si cat de mult conteaza pentru toata lumea.

Auchan extindere

Auchan, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, are un anunt foarte important pentru milioane de clienti din toata tara, si e ceva despre care toata lumea trebuie sa stie. Mai exact, cei de la Auchan au decis sa isi extinda substantial reteaua de magazine din toata tara, insa nu vorbim despre cele clasice, ci despre un parteneriat pe care compania franceza il face cu cei de la OMV Petrom pentru romanii din toata tara.

Auchan prezinta mai jos modul in care s-a extins de la inceputul anului si pana in prezent, nu mai putin de 8 benzinarii ale OMV Petrom fiind amenajate pentru a avea si produsele sale incluse. vorbim despre o luna si jumatate in care cei de la Auchan au amenajat un numar foarte mare de benzinarii pentru a le include produsele, si se pare ca aceasta extindere va continua inclusiv in cursul urmatoarelor luni in alte zone din tara noastra.

Auchan: Anuntul IMPORTANT pentru MILIOANE de Clienti Romani

Auchan a pornit acest parteneriat cu OMV Petrom de ceva vreme, iar in 2021 a decis sa-l extinda tocmai pentru ca lumea va calatori mai mult prin tara, iar locatiile sale ar putea fi de mare folos. Auchan are deja hypermarket-uri in multe locatii din Romania, si se pare ca vrea sa fie prezent in si mai multe zone pentru a atrage si mai multi clienti din toata tara in aceasta perioada in care lumea e dornica sa-si faca cumparaturile de oriunde poate.

Auchan are planuri de a extinde si mai mult reteaua de magazine din toata tara, asa ca s-ar putea sa gasiti in curand in benzinaria de langa voi un mini supermarket al lantului francez. Desigur ca exista un numar limitat de produse pe care le puteti cumpara din aceste locatii, si asta e normal din moment ce vorbim despre o locatie mica in care nu incap multe produse, asa ca e bine sa fiti pregatiti si pentru aceasta limitare, ea fiind una importanta.

Auchan va mai anunta in viitor diversele masuri pe care le va lua pentru Romania, si toti clientii sai, asa ca vom afla cu siguranta daca se vor deschide si mai multe locatii de acest gen.