Orange: Foarte IMPORTANT Anunt de ULTIMA ORA pentru Clienti

Orange a emis un foarte important anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment despre el.

orange impotriva

Orange a emis un foarte important anunt de ultima ora pentru toti clientii din toata Romania, si daca ii folosesti serviciile, atunci nu trebuie sa treci cu vederea ceea ce ne spune operatorul de telecomunicatii acum. Mai exact, cei de la Orange ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu modul in care ar trebui sa isi protejeze datele personale, iar in aceasta pagina gasiti toate detaliile cu privire la ceea ce presupune ceea ce ar trebui sa faceti.

Orange a organizat totul sub forma unor cursuri in 3 pasi pe care clientii sai din Romania ar trebui sa le parcurga in ideea de a invata cat se poate de multe in legatura cu modul in care trebuie sa isi protejeze datele. Astazi vorbim despre un curs nou care vizeaza tipurile de date pe care nu ar trebui sa le partajam pe retelele de socializare, si e bine sa fiti foarte atenti la ceea ce spune pentru ca pe aceste tipuri de retele pot fi preluate multe informatii.

Orange: Foarte IMPORTANT Anunt de ULTIMA ORA pentru Clienti

Orange incearca sa ii ajute pe clientii sai din toata Romania pentru ca acestia sa nu aiba datele furate de catre persoane rau intentionate, si asta e foarte important atat pentru companie, cat si pentru noi. Daca un client are probleme, si are datele contului Orange furate, atunci cere ajutorul companiei, astfel ca ea incearca sa ajute oamenii sa preintampine situatii de acest gen, si sa se protejeze singuri in fata tacurilor de tip phishing.

Orange vorbeste in ultima etapa despre atacurile de tip social engineering, adica atacuri facute in baza datelor publicate de catre noi pe diverse retele de socializare, ele putand fi folosite impotriva noastra. Orange le spune clientilor sa nu publice vreodata pe retelele de socializare informatii despre cardurile bancare, CNP-ul, adresa, sau orice alte informatii esentiale pentru identificarea lor, iar asta pentru ca ele pot fi folosite pentru a li se fura banii, si nu doar atat.

Orange a gandit totul pentru a fi cat mai usor de inteles de catre clientii din toata Romania, asa ca e bine sa va uitati cu foarte mare atentie la ceea ce se spune acolo, si sa respectati indicatiile.