CEC Bank: TOTI Clientii Romani Vizati de un IMPORTANT Anunt

CEC Bank are astazi un mesaj foarte important care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, iata despre ce trebuie sa stii chiar acum.

CEC Bank controlare

CEC Bank a publicat astazi un anunt foarte important despre care toti clientii sai din Romania ar trebui sa stie, iar asta deoarece el vine cu beneficii foarte bune pentru toti dintre ei. Mai exact, cei de la CEC Bank au decis sa-i anunte pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca pot afla mult mai usor ce se intampla cu ale lor conturi daca au activata optiunea Info SMS pe care banca o pune la dispozitie acum in tara noastra.

CEC Bank spune ca aceasta optiune poate fi activata din aplicatia sa de mobile banking, sau din oricare dintre agentiile sale, iar de fiecare data cand se face o tranzactie prin contul nostru, vom fi notificati in legatura cu ea. Conform celor de la CEC Bank, indiferent daca facem o plata, sau trimitem, ori primim, bani din/in conturi, optiunea Info SMS ar trebui sa ne spuna ce fel de bani s-au tranferat intre conturi, totul in cateva secunde.

CEC Bank: TOTI Clientii Romani Vizati de un IMPORTANT Anunt

CEC Bank ofera aplicatii de mobile banking pentru a afla informatii cu privire la conturile noastre, dar si pentru a le administra, iar Info SMS este un serviciu suplimentar fata de ceea ce este in mod obisnuit disponibil. In mod normal aplicatiile de mobile banking ale celor de la CEC Bank ar trebui sa trimita notificari de tip push pentru orice fel de modificari ale conturilor pe care le avem la banca, dar totul se poate obtine inclusiv prin SMS acum.

CEC Bank ofera optiunea Info SMS de foarte multa vreme pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca nu vorbim in mod neaparat despre ceva nou, dar despre ceva foarte util pentru cei care au nevoie de ea. CEC Bank vrea sa ii ajute pe clientii sai din toata Romania sa afle cat mai rapid si mai usor informatii cu privire la conturile pe care le au, asa ca nu ar strica sa folositi aceasta optiune pentru a fi in mod constant notificati cu privire la soldul conturilor.

CEC Bank nu vine cu vreo optiune care nu exista si la alte banci din Romania, astfel ca e bine sa profitam de ea cat timp este disponibila pentru ca ne poate fi de foarte mare ajutor.