Raed Arafat: Teoriile Conspiratiei Impotriva Coronavirus Intarzie Revenirea la Normalitate

Raed Arafat Teoriile Conspiratiei Coronavirus

Raed Arafat spune ceea ce mai toata lumea care nu crede in teoriile conspiratiei, si restul informatiilor false de pe Facebook, WhatsApp, etc, mai exact faptul ca toate acestea nu fac altceva decat sa intarzie revenirea la normalitate pentru Romania.

Raed Arafat ca dezinformarea privind vaccinurile, vaccinarea, reactiile adverse, Coronavirus, etc, nu fac altceva decat sa intarzie la nesfarsit revenirea la normalitate pentru ca oamenii se infecteaza crezand in ele, refuza sa se vaccineze in acelasi scop, si asa totul continua fara final.

“Este legitim că Ministerul Sănătății să se gândească la soluții de sănătate publică. În același timp, știind că există campanii foarte agresive împotriva vaccinării COVID, trebuie să clarificăm că nu spune nimeni că vaccinarea va fi obligatorie.

Nu cred că Ministerul Sănătății vine cu altceva. Pe partea de COVID clar vaccinarea este voluntară. Toate campaniile anti-vaccinare, folosirea unor decese care s-au dovedit clar că nu au nicio legătură cu vaccinul, sunt extrem de periculoase.

Și dacă fac ceva, întârzie momentul în care noi putem sa ajungem intr-adevar să luăm măsuri serioase de relaxare și revenire la normalitate.”