iPhone 13: Primele Detalii despre SCHIMBARILE Mari din 2021

iPhone 13 are astazi primele detalii dezvaluite cu privire la schimbarile foarte mari care vor veni in 2021 pentru seria de telefoane, iata ce va fi oferit.

iPhone 13 este urmatorul model important de telefon la care compania Apple lucreaza in momentul de fata in vederea lansarii pe pietele din intreaga lume, si acum aflam primele detalii importante in legatura cu el. iPhone 13 va fi lansat in toamna anului 2021, acest lucru fiind cat se poate de clar, insa se pare ca Apple va integra in sfarsit unele dintre cele mai asteptate noutati importante pentru clientii din toata lumea, si e bine ca vin, chiar daca e tarziu.

iPhone 13 urmeaza sa aiba un always on display, precum Apple Watch 5, adica un ecran care afiseaza mereu informatii, chiar si atunci cand e blocat, ceva ce lumea astepta inca de acum cativa ani deja. Se pare ca pe acest ecran al iPhone 13 vor fi vizibile in permanenta informatii despre ora si nivelul de energie al bateriei, in timp ce informatii despre existenta unor notificari vor fi afisate intr-un format nou, sub detaliile privind ora si energia din baterie.

iPhone 13: Primele Detalii despre SCHIMBARILE Mari din 2021

iPhone 13 va avea deasemenea un design modificat, carcasa fiind mata, si mai usor de tinut in mana in comparatie cu ceea ce exista pentru modelele actuale, dar design-ul final nu a fost stabilit inca. Apple va folosi tehnologia LTPO pentru ecranul iPhone 13, acesta urmand a avea deasemenea si o rata de refresh de 120 Hz, precum cea a ecranului ProMotion din iPad, astfel ca tot ceea ce este oferit pentru tablete ar urma sa ajunga inclusiv in telefoane in 2021.

iPhone 13 va avea deasemenea magneti mai puternici pentru sistemul MagSafe, iar pentru camera se pare ca va exista o functie speciala pentru a face poze lunii, dar si stelelor de pe cer. Aceste schimbari din iPhone 13 vor fi combinate cu un nou procesor, o baterie mai mare, si o camera principala mult mai buna, astfel ca per total telefonul va oferi o serie de noutati extrem de interesante, cel mai probabil inclusiv la un pret mai mare decat in mod normal.

iPhone 13 va fi prezentat in toamna acestui an, nu se stie daca in septembrie, sau octombrie, dar e clar ca va fi lansat atunci, si va aduce destule noutati pentru toata lumea.