BRD Romania: Ce sunt OBLIGATI Toti Clientii Romani sa Faca Acum

BRD Romania impune o obligatie foarte importanta pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce trebuie sa faca acum toata lumea, si ce trebuie sa stii.

BRD Romania impunere

BRD Romania, una dintre cele mai mari banci din Romania, impune o obligatie foarte serioasa pentru clientii din toata tara, si e vorba despre ceva ce toata lumea trebuie in mod obligatoriu sa faca acum. Mai exact, cei de la BRD Romania ii obliga pe clientii din toata tara sa isi actualizeze datele cu caracter personal pe care le-au transmis la banca pana in momentul de fata, aceasta fiind o obligatie impusa la nivel national pentru toata lumea, inclusiv persoanele juridice.

BRD Romania a inceput inca din 2020 sa ii oblige pe clientii din toata Romania sa isi actualizeze datele cu caracter personal, iar aceasta procedura continua si in 2021 pentru ca e nevoie ca toata lumea sa faca asta. Cei care din diverse motive n-au facut acest lucru in 2020 nu vor “scapa” de procedura in 2021, astfel ca e bine sa o faceti din timp pentru a nu ajunge in situatia neplacuta de a avea contul blocat de catre BRD Romania daca nu va actualizat datele.

BRD Romania: Ce sunt OBLIGATI Toti Clientii Romani sa Faca

BRD Romania, la fel ca oricare alta banca la care clientii nu isi actualizeaza datele personale, poate lua decizia de a bloca accesul clientilor la conturi, astfel ca trebuie sa avem foarte mare grija la ceea ce se intampla. Masura aceasta obligatie este impusa in Romania de catre BNR, prin intermediul bancilor ca BRD Romania, astfel ca toti romanii trebuie sa o parcurga, indiferent daca o fac intr-o locatie fizica, sau o fac printr-o platforma online.

BRD Romania le permite clientilor din Romania sa isi actualizeze datele personale chiar si de pe website-ul sau, astfel ca nu sunteti obligati sa urmati procedura doar intr-una dintre agentiile sale. BRD Romania ofera optiunea de a actualiza datele direct de pe website-ul sau, insa nu si din aplicatiile pentru mobile banking, asa cum se intampla la alte banci din Romania, astfel ca aici nu avem o asemenea optiune, desi ea ar fi fost extrem de utila pentru oameni.

BRD Romania va continua procesul de actualizare a datelor oamenilor pana cand va reusi sa faca asta pentru toti clientii sai, asa ca nu ne ramane decat sa urmam instructiunile emise de catre banca.