Facebook: Ordine de la CEO pentru a Intra in RAZBOI cu Apple

Facebook durere

Facebook este in plin razboi cu Apple in momentul de fata, cele doua companii fiind “la cutite” din cauza unor schimbari foarte importante care au fost facute de catre compania din Cupertino pentru modul in care este protejata intimitatea utilizatorilor prin aplicatii.

Facebook este acum in razboi cu Apple, insa totul a inceput acum doi ani de zile, cand CEO-ul Mark Zuckerberg si-a anuntat angajatii ca trebuie sa intre in razboi cu Apple, si asta a fost o decizie extrem de serioasa, care are impact global major abia acum.

Facebook se razboieste in zadar cu Apple din cauza deciziilor de a proteja intimitatea utilizatorilor, astfel ca tot ceea ce dorea Mark Zuckerberg are sanse mici de a se indeplini, adica e putin probabil ca Apple sa resimta serios orice fel de probleme ar incerca Facebook sa ii genereze.

“Directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, a recunoscut de ani de zile că Apple și liderul său, Tim Cook, au influențat prea mult afacerea gigantului social-media. În 2018, mânia i-a aprins. În privat, domnul Zuckerberg a fost și mai dur. „Trebuie să provocăm durere”, a spus el echipei sale, pentru că a tratat compania atât de prost, potrivit oamenilor familiarizați cu discutia. Nu a fost prima dată – sau ultima – comentariile și acțiunile domnului Cook l-ar lăsa pe domnul Zuckerberg să fiarba de nervi și, uneori, să comploteze pentru a ataca Apple.”