Kaufland: Decizia de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

Kaufland a anuntat o decizie de ultima ora pe care a luat-o pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stii despre ea acum.

Kaufland ingrijit

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, a anuntat o decizie de ultima ora pe care a luat-o pentru clientii sai din toata tara, si e ceva despre care trebuie sa stii, daca iti cumperi produsele de acolo. Mai exact, cei de la Kauflandau decis sa publice noul catalog de reduceri care va deveni disponibil incepand cu data de 17 februarie, toate ofertele fiind prezentate deja in cadrul website-ului lantului de hypermarket-uri.

Kaufland s-a gandit sa schimbe intr-o buna masura ofertele care sunt disponibile pentru clientii din toata Romania, si asta e o veste excelenta, mai ales pentru cei care au si card digital. In imaginea de mai jos puteti vedea unele dintre ofertele pe care cei de la Kaufland ni le pun la dispozitie incepand din 17 februarie, insa desigur ca acestea sunt doar o parte dintre toate cele care vor fi disponibile in mod oficial pentru toata lumea din aceasta data.

Kaufland: Decizia de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

Kaufland ingrijit catalog

Kaufland nu le prezinta pe toate in catalogul de pe website-ul sau, insa lantul de magazine are deasemenea oferte speciale si pentru cardul digital, acestea fiind disponibile inclusiv in cadrul aplicatiei dedicate. Acolo puteti vedea reduceri personalizate in baza cumparaturilor pe care le faceti, si aveti o perioada limitata de timp, in general doar o saptamana, pentru a merge in oricare dintre magazinele Kaufland din Romania pentru a profita de ea.

Kaufland isi actualizeaza in mod constant ofertele foarte bune pe care le are pentru clientii din toata tara, insa ele sunt disponibile atat pentru o perioada limitata de timp, cat si in stocuri limitate. Nu de putine ori au existat clienti care nu au reusit sa cumpere ceea ce isi doreau pentru ca nu au ajuns la timp la magazinele Kaufland pentru a cumpara, deci daca vedeti ceva care va intereseaza, ar fi bine sa cumparati totul inainte sa dispara de la rafturi.

Kaufland mentioneaza si in imaginea de mai sus faptul ca toate aceste oferte sunt disponibile doar pana in data de 23 februarie, asa ca atunci e data limita pana la care puteti cumpara totul la reducere.