DIGI Romania: ATENTIE! Anunt IMPORTANT pentru TOTI Clientii

DIGI Romania are un anunt foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment despre ce spune.

DIGI Romania reorganizare

DIGI Romania este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania si in anul 2021, avand peste 10 milioane de clienti doar in tara noastra, si pest 15 milioane la nivelul intregii Europe. Pentru ca are atat de multi clienti care depind de serviciile sale, DIGI Romania a decis sa faca un salt foarte mare in ceea ce priveste serviciile pe care le ofera, astfel ca a decis sa se axeze foarte serios pe digitalizarea mai serioasa a experientei de care beneficiaza clientii sai.

DIGI Romania a facut anuntul chiar zilele trecute, dupa ce a publicat o pagina speciala in cadrul website-ului sau prin care le cere clientilor sa isi faca un cont in cadrul platformei online pentru administrarea serviciilor. DIGI Romania prezenta in acea pagina beneficiile pe care le aduce inregistrarea unui cont in cadrul platformei sale, vorbind despre accesul gratuit la DIGI Online de care se bucura clientii, ceva despre care v-am tot spus de-a lungul timpului, si ceva de care ar fi bine sa profitati.

DIGI Romania: ATENTIE! Anunt IMPORTANT pentru TOTI Clientii

DIGI Romania a refacut toata interfata prin care clientii au acces la informatii despre conturile lor, si prin care pot controla serviciile de care se bucura, astfel ca acum avem parte de acces mai facil la anumite optiuni. DIGI Romania a decis sa grupeze intr-un mod mult mai util toate serviciile de care se bucura clientii sai, si sa ofere acces mai usor inclusiv la toate contractele incheiate de catre acestia pentru a beneficia de ele in locatiile din Romania.

DIGI Romania permite deasemenea modificarea datelor de contact si a preferintelor GDPR, accesarea istoricului pentru facturi si plati, transmiterea de sesizari impreuna cu istoricul acestora, si finalizarea comenzilor de pe site. DIGI Romania are practic o serie destul de mare de functionalitati noi pe care le ofera prin intermediul noii interfete de utilizator de care se pot bucura clientii sai din toata Romania, si ar fi bine sa o incercati acum.

DIGI Romania are deja lansata noua interfata pentru toata lumea, asa ca uitati-va cu atentie la tot ceea ce este disponibil acum la nivel de interfata pentru toti clientii din toata Romania.