GTA 6: Vestea GROZAVA despre Lansare, Dezvaluirea Rockstar

GTA 6 cinematic

GTA 6 este in centrul unei noi vesti grozave cu privire la lansarea care este pregatita de catre compania Rockstar Games, iar asta pentru ca vorbim despre o noua dezvaluire la care mai nimeni nu se astepta acum, dar care este foarte importanta pentru noi toti.

GTA 6 este in centrul unui noi anunt cu privire la lansare dupa ce a fost descoperita o noua oferta de munca pe care cei de la Rockstar Games au publicat-o pentru jucatori, aceasta fiind facuta pentru o persoana care sa lucreze in echipa care inregistreaza trailere pentru jocuri.

GTA 6 ar putea avea trailerul facut in perioada imediat urmatoare de catre cei de la Rockstar Games, insa persoana respectiva va trebui sa faca inclusiv trailerele pe care le vom vedea in cadrul jocului pentru diverse misiuni care vor fi desfasurate de catre jucatori.

GTA 6 ar putea fi anuntat in 2021, la 8 ani distanta de momentul in care GTA 5 a fost dezvaluit pentru intreaga lume, astfel ca asteptarile sunt extrem de mari cu privire la noul titlu, chiar daca deocamdata nu s-au aflat prea multe informatii cu privire la joc.

GTA 6 cinematic trailer

GTA 6 este un joc extrem de asteptat tocmai pentru ca vine la o distanta atat de mare in timp fata de versiunea anterioara, asa ca toata lumea se asteapta sa vada extrem de multe noutati grozave pentru noul titlu la care lucreaza Rockstar Games in aceasta perioada.