Raiffeisen Bank: Uriasa SURPRIZA pentru Romanii din TOATA Tara

Raiffeisen Bank a anuntat in mod oficial o surpriza foarte mare pentru toti romanii din toata tara, iata ce a dezvaluit, si ce trebuie sa stim acum.

Raiffeisen Bank dedicatie

Raiffeisen Bank a anuntat astazi o noua si uriasa surpriza pentru romanii din toata tara, iar acum vorbim despre ceva de care foarte multa lume se va putea bucura in viitorul apropiat. Mai exact, Raiffeisen Bank a anuntat un nou episod din seria de spectacole care fac parte din proiectul “Intalnirile Oanei Pellea”, acesta fiind sustinut de catre banca prin intermediul Stagiunii Virtuale, in care are foarte multe piese de teatru, si nu numai, disponibile oficial.

Raiffeisen Bank sustine toate aceste creatii pentru a ii ajuta pe artistii care in aceasta perioada nu pot participa la spectacole in teatre, dar si pentru a ajuta publicul sa ramana conectat la cultura. Raiffeisen Bank transmite acest nou episod al Stagiunii Virtuale tot in sectiunea speciala din website-ul sau in care a publicat si celelalte creatii pana in momentul de fata, deci daca ati mai urmarit pana acum vreunul, stiti unde sa le gasiti si pe cele mai noi.

Raiffeisen Bank: Uriasa SURPRIZA pentru Romanii din TOATA Tara

Raiffeisen Bank spune ca acest nou episod este aproape de a fi finalizat, el fiind programat pentru a fi transmis in data de 26 februarie, el fiind dedicat in totalitate lui I. L. Caragiale. Oana Pellea va avea o reprezentatie de exceptie alaturi de Vladimir Turturica, si totul pentru ca romanii din toata lumea sa se poata bucura de un episod nou cu multa cultura sustinuta de Raiffeisen Bank, cultura de care toata Romania are nevoie in aceasta perioada.

Raiffeisen Bank nu s-a oprit in ultimele luni din a sustine proiectele de acest gen, si mai mult ca sigur nici nu o va face pentru ca exista mult prea mare interes din partea romanilor. In aceasta idee, e de asteptat ca Raiffeisen Bank sa continue in acelasi ritm si in cursul urmatoarelor luni pe masura ce teatrele vor ramane inchise din cauza pandemiei de Coronavirus, asa ca vom mai avea destul e devazut in cadrul Stagiunii Virtuale si in anul 2021.

Raiffeisen Bank va anunta din timp ora la care acest nou episod va fi oferit in Stagiunea Virtuala, insa mai mult ca sigur vorbim despre un debut in 26 februarie undeva in jurul orei 19:00.