Facebook va Contra Miturile cu Privire la Incalzirea Globala

Facebook mituri incalzire globala

Facebook intentioneaza sa contreze in platforma sa miturile cu privire la incalzirea globala, o masura pe care unii o asteptau de foarte multa vreme, dar care vine abia in momentul de fata, si care pana la urma este una de bun augur pentru noi toti.

Facebook a luat aceasta masura inca din 2020 cu privire la miturile despre Coronavirus, si mai recent pentru cele cu privire la vaccinare, astfel ca e o masura logica aceasta noua cu privire la incalzirea globala, si e bine ca se gandeste intr-un final inclusiv la asa ceva.

Facebook a incercat in ultima vreme sa le ofere oamenilor doar informatii corecte cu privire la problemele care afecteaza intreaga lume, si e foarte posibil sa vedem in viitor inclusiv alte initiative importante de acest gen facute de catre compania americana.

Facebook mituri incalzire globala date

“Centrul de informații despre științele climatice conectează oamenii de pe Facebook cu știri bazate pe științe, informații accesibile și resurse accesibile de la principalele organizații mondiale de schimbări climatice. Centrul include scufundări detaliate profunde care depășesc faptele de bază, precum și modalități de implicare. De asemenea, are informații relevante pentru locul în care locuiți. Centrul este deja disponibil în Franța, Germania, Marea Britanie și SUA, de astăzi centrul nostru va fi disponibil și în Belgia, Brazilia, Canada, India, Indonezia, Irlanda, Mexic, Olanda, Nigeria, Spania, Africa de Sud și Taiwan.

Împreună cu extinderea centrului, îl îmbunătățim. Am adăugat o secțiune care conține fapte care dezvăluie miturile climatice comune – inclusiv prea mult dioxid de carbon în atmosferă dăunează vieții vegetale a pământului, iar populațiile de urși polari sunt în scădere din cauza încălzirii globale. Pentru a dezbate miturile cu fapte actuale și specifice, am adus experți în comunicare climatică de la Universitatea George Mason, Programul Yale privind comunicarea schimbărilor climatice și Universitatea din Cambridge.”