BANCA Transilvania: Anuntul ce a UIMIT Clientii din Romania

BANCA Transilvania a publicat un anunt care a uimit foarte multi clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stii despre ceea ce a fost dezvaluit.

BANCA Transilvania deschidere

BANCA Transilvania surprinde clientii din toata ROmania cu un anunt care a generat multa uimire in ceea ce-i priveste, dar si in cazul clientilor care au conturi la alte banci din tara noastra. Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la BANCA Transilvania au o aplicatie speciala numita BT Pay, aceasta permitand administrarea conturilor si cardurilor bancare, insa functionalitatea implementata pentru telefoane este cu mult mai complexa decat ceea ce vedem la altele similare.

BANCA Transilvania a implementat in aplicatia sa inclusiv o functie speciala care ne ofera posibilitatea de a adauga conturi de la alte doua banci din Romania, plus una internationala, pentru a vede soldurile si tranzactiile. Cei de la BANCA Transilvania spun ca in momentul de fata clientii sai pot adauga carduri de la BCR, ING si Revolut in aplicatia BT Pay, iar direct inea pot vedea informatii despre solduri si cateva dintre ultimele tranzactii efectuate in Romania.

BANCA Transilvania: Anuntul ce a UIMIT Clientii din Romania

BANCA Transilvania deschidere bancara

BANCA Transilvania, daca nu ma insel, este singura din Romania care ofera o asemenea functionalitate pentru o aplicatie de mobile banking, si ea e foarte utila pentru cei care au conturi la mai multe banci. BANCA Transilvania ofera aceasta functionalitate sub denumirea Open Banking, si e ceva ce nu e chiar atat de usor de crezut la o prima vedere, dar vorbim totusi despre o masura foarte buna, pana la urma, pentru multi dintre clientii din toata Romania.

BANCA Transilvania vrea sa ii ajute pe romani sa tina evidenta cardurilor proprii intr-o asemenea maniera incat indiferent daca folosesc aplicatia de mobile banking a bancii unde au contul, sau a sa, sa afle aceleasi informatii. BANCA Transilvania nu ofera si alte optiuni dincolo de verificarea unui solt si vizualizarea unor tranzactii, insa aici vorbim practic despre ceea ce am vedea oricum la orice bancomat, iar asta pentru ca bancile isi ofera acces reciproc la unele informatii.

BANCA Transilvania ofera aceasta functie speciala Open Banking atat pentru telefoanele cu sistem de operare iPhone, cat si pentru cele cu sistem de operare Android, asa ca nu exista limitari de vreun fel.