BCR Romania: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA, ce TREBUIE Stiut

BCR Romania a emis un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu el.

BCR Romania informatic

BCR Romania a emis in cursul acestei zile un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata tara, iar despre el trebuie sa stie toata lumea deoarece vorbim despre ceva de care nimeni nu “scapa”. Mai exact, cei de la BCR Romania au anuntat ca urmeaza sa faca lucrari de imbuntatire a sistemului informatic in baza carora functioneaza unele dintre serviciile pe care le ofera pentru clientii din toata tara, si asta inseamna perioade de indisponibilitate.

BCR Romania spune ca astazi intre orele 23:00 – 04:00, si duminica intre aceleasi ore, urmeaza sa aiba loc lucrari la sistemul informatic in baza caruia functioneaza serviciile pe care le ofera. Din cauza acestor lucrari, cei de la BCR Romania spun ca serviciile George Web si App, Click, Touch,  Alo 24, MoneyGram, Digital Onboarding, Casa Mea vor fi indisponibile pentru toata lumea, deci nu va veti putea folosi de ele indiferent ce veti dori sa faceti.

BCR Romania: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA, ce TREBUIE Stiut

BCR Romania spune deasemenea si ca aplicatiile eBCR si MultiCash nu vor permite efectuarea de plati intraday, si nici afisarea starii financiare, asa ca din pacate va trebui sa asteptati pana cand vor fi iar disponibile. Echipamentele MFM ale celor de la BCR Romania vor fi deasemenea disponibile cu functionalitate limitata, doar in modul ATM, in timp ce operatiunile pentru depunere de numerar nu vor fi disponibile pentru clienti.

BCR Romania spune ca in rest ar trebui sa functioneze celelalte servicii care nu au fost mentionate pana in momentul de fata, dar va puteti astepta ca inclusiv in cazul lor sa existe posibile probleme de disponibilitate. Asta inseamna ca va trebui sa gasiti alte solutii pentru a va administra cardurile, pentru a scoate bani, sau pentru a face plati oriunde aveti nevoie, cei de la BCR Romania incercand pana la urma sa isi imbunatateasca sistemele doar.

BCR Romania nu e la prima serie de lucrari de mentenanta, astfel ca n-ar trebui sa fie cineva mirat de felul in care se desfasoara lucrurile, dar trebuie sa fiti atenti in perioadele acestea de indisponibilitae.