Telekom: Vestea ce a UIMIT Clientii, ce Ofera GRATUIT Zilnic

Telekom are anuntat o veste grozava care a uimit multi clienti din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit zilnic incepand de astazi.

Telekom inteligent

Telekom si-a uimit clientii din toata Romania cu o veste grozava la care ma iniciunul dintre ei nu se astepta in momentul in care aceasta a fost anuntata, dar care vine ca una excelenta despre care trebuie sa stie toti. Mai exact, cei de la Telekom au anuntat ca le ofera milioanelor de clienti din toata tara posibilitatea de a castiga zilnic gratuit cate un telefon, sau o tableta, daca decid sa isi reincarce cartelele cu minim 5 euro, detalii fiind in aceasta pagina.

Telekom da startul unui concurs cu totul neasteptat pentru clientii sai din toata tara, unul despre care toti ar trebui sa stie pentru ca sansa de a castiga un telefon, sau o tableta, nu e de ignorat. Telekom stie foarte bine cat de multi romani si-ar dori sa castige un asemenea premiu, iar zilnic le ofera milioanelor de clienti posibilitatea de a castiga telefoane Huawei P Smart 2021, sau tablete Lenovo M10, ambele fiind de clasa low-end dar totusi bune.

Telekom: Vestea ce a UIMIT Clientii, ce Ofera GRATUIT Zilnic

Telekom le cere clientilor din Romania sa faca o reincarcare de minim 5 euro pentru cartela lor indiferent de modalitatea prin care se intampla asta, adica fie o fac online, fie in magazine, sau oricum vor. Dupa aceea, clientii trebuie sa trimita un SMS la numarul 881 pentru a fi inscrisi in mod automat in concursul care le ofera posibilitatea de a castiga unul dintre premiile care sunt puse in joc de catre grupul de telecomunicatii in momentul de fata.

Telekom desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, mai ales ca are atat de multe premii grozave pe care le ofera pentru clientii sai din toata tara, deci aveti destule sanse de a castiga. Fiecare reincarcare ar trebui sa fie, in mod normal, o sansa in plus de castig, insa desigur ca intrati in concurs cu milioane de oameni care isi vor reincarca deasemenea cartelele in perioada urmatoare, astfel ca sansele depind si de acest lucru.

Telekom e singurul operator de telecomunicatii din Romania care in momentul de fata ofera premii de acest gen pentru clientii sai, asa ca profitati de ele cat inca mai puteti face asta.