Guvernul Romaniei: Noi Locuri pentru Vaccinare Disponibile

0

Guvernul Romaniei Locuri Vaccinare

Guvernul Romaniei a anuntat astazi in mod oficial faptul ca noi locuri pentru vaccinare cu serurile Moderna, Pfizer si AstraZeneca sunt disponibile pentru imunizare incepand cu data de 23 februarie, si pana in 31 martie, diferit in functie de fiecare tip de vaccin.

Guvernul Romaniei anuntase zilele trecute prin presedintele CNCAV ca urmeaza sa fie puse la dispozitia romanilor noi locuri pentru vaccinare, iar acest lucru s-a intamplat intr-un final, asa ca vorbim din nou despre posibilitatea de imunizare pentru multa lume.

“Peste 110.000 locuri disponibile pentru imunizarea cu vaccinul produs de AstraZeneca, în perioada 23 februarie – 14 martie!
La acest moment, pe platforma de programare se pot face înscrieri pentru imunizarea cu vaccinul produs de AstraZeneca. Cu sprijinul colegilor de la STS, periodic, platforma va fi actualizată și va permite programarea la vaccinare.
🇪🇺🇷🇴 Conform recomandărilor din România, vaccinul produs de AstraZeneca se administrează persoanelor cu vârste cuprinse între 18-55 de ani.
Persoanele de peste 55 de ani, eligibile pentru etapa a II-a, se vor putea programa pentru imunizarea cu vaccinurile de la Pfizer-BioNTech și Moderna începând cu prima parte a lunii martie, odată cu deschiderea unor noi centre de vaccinare.
Dozele livrate în perioada următoare României, de companiile Pfizer-BioNTech și Moderna, sunt destinate imunizării persoanelor care au deja progrămari în platformă, atât pentru prima, cât și pentru a doua doză de vaccin.”