RCS & RDS: Anunt IMPORTANT, MILIOANE de Romani Pot face Asta

RCS & RDS a emis un anunt foarte important pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce nu stiau foarte multi ca pot face chiar acum.

RCS & RDS reclamatie

RCS & RDS are un anunt extrem de important pentru milioane de clienti din toata Romania care incepand de acum au disponibil ceva ce poate nu credeau ca le va fi oferit prea curand de catre companie. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat in cursul zilelor trecute o schimbare majora pentru interfata pe care au gandit-o pentru sectiunea din website prin care le permite clientilor sa isi administreze serviciile pe care le primesc in fiecare luna de la companie.

RCS & RDS a regandit in totalitate interfata pentru sectiunea de administrare a conturilor, iar asta a adus pentru utilizatori inclusiv posibilitatea de a crea sesizari, si de a vedea un istoric al sesizarilor facute. Optiunea de a crea o sesizare pentru o problema care a fost intampinata de catre clienti exista in cadrul sectiunii de administrare a conturilor, dar ea redirectioneaza oamenii catre o alta pagina din website-ul RCS & RDS prin care sesizarea poate fi facuta.

RCS & RDS: Anunt IMPORTANT, MILIOANE de Romani Pot face Asta

RCS & RDS afiseaza mai apoi acea sesizare in sectiunea dedicata din contul de client, astfel ca acolo pot fi vazute si informatii cu privire la stadiul in care se afla aceasta, deci oamenii nu trebuie sa mai sune undeva pentru a afla asta. RCS & RDS a gandit aceasta sectiune pentru a ii ajuta pe clientii sai, si pentru a le simplifica procesul de a initia o sesizare, si e bine ca s-a gandit intr-un final ca oamenii au nevoie de asemenea optiuni pentru a isi administra serviciile.

RCS & RDS nu este nici primul, si nici ultimul, operator de telecomunicatii care ofera asemenea optiuni pentru clientii sai, astfel ca merita laudata ideea de a aduce un asemenea sistem pentru noi toti. RCS & RDS ofera sumar informatii cu privire la schimbarile acestea importante pe care le-a facut, si asta nu e surprinzator din moment ce ele sunt atat de multe, asa ca le gasiti pe toate in website-ul sau, sau in sectiunea dedicata contului de client.

RCS & RDS are mult mai multe noutati importante pe care le-a implementat pentru clientii care au conturi si isi administreaza serviciile direct din website-ul sau, asa ca e bine sa mergeti acolo si sa vedeti tot.