ING Bank: Decizia de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

ING Bank a luat o decizie de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii despre masura care este implementata deja.

ING Bank programare

ING Bank a luat o decizie de ultima ora foarte importanta pentru clientii sai din toata Romania, si este una despre care trebuie sa stie toata lumea chiar acum pentru ca este extrem de importanta. Mai exact, cei de la ING Bank au decis sa le permita clientilor din toata Romania sa programeze vizitele in agentiile din toata tara, ceva ce nu e oferit de foarte mult timp ca optiune pentru a rezolva eventualele probleme cu care se confrunta clientii sai.

ING Bank are o pagina speciala in website-ul sau prin care le permite clientilor din toata Romania sa isi programeze vizitele in oricare dintre locatiile sale, si daca aveti vreo problema de rezolvat, trebuie sa profitati de sistem. In cadrul formularului pe care cei de la ING Bank ii obliga pe clienti sa il completeze, banca cere informatii cu privire la identitatea persoanei, dar si locatia in care vrea sa mearga pentru a beneficia de asistenta de orice tip pentru a-si rezolva problemele.

ING Bank: Decizia de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

ING Bank nu obliga deocamdata clientii din Romania sa isi faca programari pentru a merge in oricare dintre locatiile sale din toata tara, astfel ca inca nu s-a ajuns la un asemenea pas, insa orice este posibil in viitor. Daca numarul de infectari din Romania va creste in urmatoarele saptamani, atunci nu este exclus ca ING Bank sa impuna asta din moment care deja pregatit sistemul prin care permite programarea vizitelor in locatiile sale din toata Romania acum.

ING Bank a luat aceasta decizie fara a anunta in vreun fel ca intentioneaza sa le permita clientilor din Romania sa isi programeze vizitele in locatiile sale din toata tara, asa ca e bine totusi sa stiti ca se poate face asta. O programare facuta la ING Bank pentru a merge intr-una dintre locatii va va permite sa va asigurati de faptul ca atunci cand ajungeti la banca, nu veti mai avea de parcurs vreun alt pas pentru a va rezolva problemele pentru care ati mers.

ING Bank permite programarea vizitelor in agentiile sale din Romania chiar si cu cateva luni in avans, asa ca puteti face o rezervare oricand doriti pentru a va fi rezolvate problemele.