OFICIAL! Guvernul Romaniei face Anuntul pentru TOATA Romania

OFICIAL Guvernul Romaniei vaccinari infectari

Guvernul Romaniei a facut astazi un anunt oficial care vizeaza toata Romania, si care este extrem de important in intregul context in care ne aflam in momentul de fata deoarece numarul de persoane confirmate oficial ca infectate a fost depasit de cele vaccinate.

Guvernul Romaniei anunta oficial ceva ce Valeriu Gheorghita anunta inca de ieri, si ceva ce era de asteptat, iar asta pentru ca numarul zilnic de vaccinari a fost de cam 10 ori mai mare decat cel de infectari, de prin ianuarie si pana in momentul de fata.

„„Este o zi importantă pentru România. Astăzi, la ora 13.00, numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate și raportate cu virusul SARS-CoV-2. Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populația într-un timp cât mai scurt.
Le mulțumesc tuturor pentru opțiunea de a se vaccina și, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfășoare cu eficiență, într-un mediu favorabil și sigur!
Doar împreună învingem pandemia, doar împreună vom reuși să ne bucurăm de o viața normală, alături de cei dragi!” (Valeriu Gheorghiță – Președintele CNCAV)”