WhatsApp: TRUCUL SECRET Extrem de IMPORTANT din Telefoane

WhatsApp are un truc secret care poate fi folosit pe miliarde de telefoane iPhone si Android chiar acum, iata ce trebuie sa stii in legatura cu el.

WhatsApp recuperare

WhatsApp are un truc secret si foarte important pentru toate cele peste 2 miliarde de telefoane care ii folosesc platforma in momentul de fata, deci indiferent daca aveti iPhone, sau Android, il puteti folosi. Mai exact, vorbim despre un truc secret pentru WhatsApp pe care il puteti folosi pentru a recupera un cont care a fost furat, cea mai mare problema cu care se confrunta in momentul de fata extrem de multe persoane care folosesc platforma.

WhatsApp spune ca utilizatorii care au conturile furate de catre cineva, le pot recupera, insa procesul in sine poate dura cateva minute, sau cateva zile, in functie de ceea ce s-a intamplat dupa furtul contului. Totul depinde de persoana care v-a furat contul si daca ea a decis sa-l securizeze cu un cod de autentificare in 2 pasi, insa chiar si asa, WhatsApp spune ca va puteti recupera contul, iar acea persoana oricum nu-l va mai putea folosi in continuare.

WhatsApp: TRUCUL SECRET Extrem de IMPORTANT din Telefoane

WhatsApp spune ca daca ati avut contul furat, atunci imediat trebuie sa mergeti in aplicatie si sa incercati sa reactivati contul pe telefonul vostru, si sa introduceti codul de 6 cifre pe care-l primiti pe SMS cand incercati sa va logati. Daca persoana care v-a furat contul nu a activat un cod de autentificare in 2 pasi, atunci veti fi in mod automat relogati, si veti avea acces la toate conversatiile voastre, mai ales daca aveati facut si un backup inainte sa va fi fost furat contul.

WhatsApp spune ca daca persoana care v-a furat contul a activat un cod de autentificare in 2 pasi, atunci va trebui sa asteptati 7 zile pana cand acesta va fi resetat, si veti putea accesa din nou contul vostru. Persoana care v-a furat contul va fi in mod automat delogata cand introduceti codul de 6 cifre primit in SMS pentru relogare in telefonul vostru, deci nici ea nu va avea acces la conversatiile voastre, insa din pacate nici voi nu veti avea acces la ele.

WhatsApp a gandit acest sistem pentru a ii proteja pe utilizatori de cei care vor sa le faca rau, insa din pacate exista si o perioada de asteptare lunga pentru ca lucrurile sa revina la normal.