Netflix: Vestea GROZAVA, SCHIMBARE Mare pentru TOATA Lumea

Netflix are o veste grozava pentru abonatii din toata lumea, iata ce schimbare majora a lansat astazi pentru noi toti, si cum putem profita de ea.

Netflix automatizare

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, iar astazi a anuntat in mod oficial o schimbare foarte importanta care ii vizeaza pe utilizatorii din intreaga lume, si trebuie sa stii despre ea. Mai exact, cei de la Netflix si-au anuntat abonatii din intreaga lume in legatura cu faptul ca astazi a fost lansata o noua functie speciala pentru ei care se numeste “Downloads for You”, aceasta fiind gandita pentru a descarca automat filme, seriale, etc.

Netflix a creat aceasta functie pentru a descarca in mod automat filme, seriale, documentare, desene animate pe care crede ca le vor indragi abonatii sai, si aici voribm despre ceva cu totul inedit. Netflix se foloseste de algoritmii pe care i-a creat pentru a ghici continutul de care ar fi interesati abonatii sai, astfel ca vorbim despre aceleasi recomandari pe care le vedem si cand vine vorba despre filmele, serialele, dcumentarele, desenele care ne sunt recomandate pentru vizionare.

Netflix: Vestea GROZAVA, SCHIMBARE Mare pentru TOATA Lumea

Netflix automatizare descarcari

Netflix ne ofera posibilitatea sa alegem cat spatiu vor ocupa in telefoane si tablete toate aceste materiale descarcate, cu un maxim de 5 GB disponibil pentru selectare, deci nu va fi descarcat prea mult continut. Toate descarcarile automate vor fi facute prin intermediul retelelor WiFi, deci nu vom putea alege ca Netflix sa descarce automat continutul si prin retelele de telefonie mobila, iar asta e normal, pentru ca unii ar putea ramane rapid fara trafic.

Netflix testeaza functia “Downloads for You” inca de la finalul anului 2020, astfel ca vorbim despre o perioada destul de scurta in care ea a fost oferita pentru toata lumea, asa ca teoretic n-ar trebui sa existe probleme cu ea, dar nu e 100% sigur. Pe de alta parte, cei de la Netflix au gandit totul intr-un asemenea mod incat utilizatorii sa beneficieze doar de cea mai buna experienta posibila, asa ca ramane sa vedem daca ea va fi intr-adevar apreciata de catre oameni.

Netflix a lansat astazi functia pentru toata lumea, dar va fi nevoie de cateva zile pentru ca ea sa fie distribuita la nivel global, si va putea fi folosita exclusiv in aplicatia pentru telefoanele iPhone si Android.