Telekom: MILIOANE de Clienti Vizati de o SCHIMBARE Serioasa

Telekom are milioane de clienti din toata Romania vizati de o foarte importanta schimbare prezentata in mod oficial, iata ce trebuie sa stii despre ea.

telekom transfer

Telekom are milioane de clienti in toata Romania in momentul de fata, iar multi dintre ei sunt vizati de o schimbare foarte importanta care urmeaza sa aiba loc in cursul urmatoarelor luni. Mai exact, cei de la Telekom au fost de acord sa-si vanda divizia de servicii fixe, fosta Romtelecom, catre compania Orange, tranzactia dintre cele doua entitati fiind evaluata la cateva sute de milioane de euro, o parte dintre acesti bani urmand a ajunge si la statul roman, care e actionar la fosta Romtelecom.

Telekom are peste 4 milioane de clienti care folosesc servicii de televiziune, internet fix, telefonie fixa, sau servicii convergente, iar ei vor face parte din Orange dupa ce vanzarea va fi aprobata si de catre Comisia Europeana. Autoritatile romane vor trebui deasemenea sa confirme aceasta tranzactie, dar asta e doar o problema de procedura, pentru ca nu se vor opune deciziei luate de catre Comisia Europeana cu privire la Telekom si Orange pentru piata din Romania.

Telekom: MILIOANE de Clienti Vizati de o SCHIMBARE Serioasa

Telekom deja le ofera celor de la Orange posibilitatea de a folosi infrastructura lor fixa pentru serviciile de internet si televiziune, astfel ca aici va fi vorba despre o tranzitie extrem de simpla pentru toata lumea. Pe de alta parte, nici restul clientilor nu vor avea parte de o situatie dificila, iar asta pentru ca trecerea la Orange nu va presupune ceva pentru ei, cel putin nu in momentul de fata, insa din 2022 lucrurile ar putea sta totusi destul de diferit pentru ei.

Telekom a majorat preturile pentru serviciile sale incepand cu data de 1 martie, astfel ca Orange probabil nu va fi nevoita sa mai faca vreo modificare de acest gen, deci oamenii vor ajunge acolo platind deja preturi mai mari. Cei de la Orange au de obicei preturi mai mari decat concurenta pentru serviciile pe care le ofera, inclusiv fata de Telekom, astfel ca majorarea de preturi ar putea scuti compania de o decizie similara dupa preluarea clientilor.

Telekom ar trebui sa ajute Orange sa faca o tranzitie usoara pentru clientii din Romania catre infrastructura sa, fara ca acestia sa simta vreo schimbare, dar cand e vorba despre proceduri de acest gen, pot aparea oricand probleme.