WhatsApp: ATENTIE! Schimbarea SECRETA de care NU Stie Lumea

WhatsApp este in mod secret in centrul unei schimbari foarte importante pe care o face compania Facebook, iata ce trebuie sa stii in legatura cu ea acum.

WhatsApp cercetare

WhatsApp a avut in secret facuta o schimbare extrem de importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, si este vorba despre o modificare de care sunt vizati sute de milioane de utilizatori, cel putin deocamdata. Schimbarea are in centru atat Facebook, cat si Instagram, WhatsApp facand parte din marea familie de servicii ale companiei americane, si pana la urma era de asteptat sa vedem ca se merge in directia aceasta pentru a oferi servicii integrate oamenilor.

WhatsApp incepe sa fie folosita de catre Facebook pentru a le trimite utilizatorilor sai, sau ai Instagram, codurile de verificare pentru logare in cadrul serviciilor, in loc sa foloseasca mesajele SMS. Daca aveti activat un sistem de autentificare in 2 pasi, Facebook si Instagram va trimit prin SMS un cod care va permite sa va logati in platforme, insa in curand nu-l veti mai primi acolo, ci il veti primi prin WhatsApp, iar imaginea de mai jos va arata si conturile oficiale ale platformelor.

WhatsApp: ATENTIE! Schimbarea SECRETA de care NU Stie Lumea

WhatsApp are legatura facuta pentru aceste coduri de verificare in baza numarului de telefon pe care utilizatorul il foloseste pentru sistemul de autentificare in 2 pasi, astfel ca de aceea veti primi mesajele prin intermediul sau. Facebook economiseste foarte multi bani daca alege sa trimita mesajele prin WhatsApp, platforma detinuta de ea, in loc sa le trimita prin SMS, iar asta pentru ca pentru cel din urma serviciu trebuie sa plateasca o suma de bani la fiecare trimitere.

WhatsApp este deja folosita si de catre alte platforme pentru trimiterea codurilor de logare pentru diverse servicii, in locul utilizarii clasicelor SMS-uri, si cred ca acesta este un trend pe care vor merge multe servicii. Desigur ca este mai periculoasa folosirea WhatsApp decat a SMS-ului pentru a primi un cod de logare, si cred ca toata lumea ar trebui sa prefere cea din urma metoda pentru ca este mai sigura decat folosirea unei platforme de socializare.

WhatsApp este folosita de catre Facebook doar in anumite tari pentru a trimite coduri de verificare in locul clasicului sistem SMS, dar totul va fi extins la o gama mai larga de utilizatori in viitor.