Android 12: SECRETUL ASCUNS de Google in TOATE Telefoanele

Android 12 a avut descoperit un secret ascuns de catre Google in toate telefoanele in care va fi oferita noua versiune sistemului de operare, iata care e.

Android 12 secret

Android 12 a fost lansat in prima versiune beta de catre compania Google pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru sistemul sau de operare, astfel ca mai toata lumea a avut ocazia de a vedea noutatile care sunt aduse acum. Vorbim despre destule schimbari pe care Android 12 le aduce pentru utilizatorii din intreaga lume, iar printre ele a fost descoperit si un meniu secret care a fost ascuns de catre Google pentru a permite modificarea suplimentara a telefoanelor.

Android 12 are acest meniu secret implementat de catre Google pentru telefoane multumita modificarilor pe care Samsung le-a implementat pentru One UI-ul care este disponibil pentru telefoanele sale acum. Vorbim despre un meniu care ofera posibilitatea de a personaliza interfata sistemului de operare, din anumite puncte de vedere cel putin, Google dorind sa ofere in cadrul Android 12 cat mai multe noutati care sa imbunatateasca experienta de utilizare a telefoanelor.

Android 12: SECRETUL ASCUNS de Google in TOATE Telefoanele

Android 12 secret meniu

Android 12 nu e prima versiune a sistemului de operare in care Google implementeaza meniul speciale de acest gen, in trecut ele fiind eliminate destul de rapid dupa lansarea versiunilor principale. Nu este exclus ca si de aceasta data lucrurile sa stea fix la fel, asa ca acest meniu secret pentru Android 12 ar putea sa dispara cand versiunea finala va fi pusa in distributie de catre compania Google pentru utilizatorii din toata lumea, asa ca trebuie sa avem rabdare.

Android 12 are dezvaluite deja foarte multe dintre noutatile importante cu care Google vrea sa ii surprinda pe clientii din toata lumea, insa niciuna dintre ele nu este 100% sigura pentru a fi oferita si in versiunea finala. Acest lucru ar trebui sa fie o noua dovada a faptului ca multe dintre noutatile pe care le vedem in versiunile beta ale unui sistem de operare, cum este si Android 12, nu ar trebui privite ca sigure de implementare finala.

Android 12 este in dezvoltare in continuare, si urmeaza sa fie oferit in versiune finala undeva prin luna august, doar ca deocamdata nu a fost dezvaluita si data stabilita de catre Google.