Gaura Neagra: Premiera ISTORICA a NASA ce a ULUIT Omenirea

Gaura neagra pe care NASA a observat-o a ajutat-o de descopere o premiera istorica de care toata omenirea a fost complet uluita, ea parand imposibila.

Gaura neagra descoperita de catre NASA este o premiera istorica pentru intreaga omenire, iar oamenii de stiinta au fost uluiti de ceea ce au descoperit dupa ce s-au uitat cu atentie la realizarea facuta de agentia spatiala. In clipul video de mai sus puteti vedea cum NASA a reusit sa faca legatura dintre o particula neutronica si o gaura neagra care distruge stelele care se apropie prea mult de ea, realizarea istorica fiind una demna de toate laudele oamenilor de stiinta.

Gaura neagra este un obiect din univers ce se dovedeste a fi extrem de greu de observat, insa cei de la NASA reusesc sa faca din ce in ce mai multe observari de acest gen, si acum au realizat o premiera importanta. In fiecare an oamenii de stiinta descopera un numar foarte mici de particule de acest gen in univers, insa ele sunt foarte importante, iar acum NASA a reusit sa faca legatura dintre-una si o gaura neagra, ceea ce parea complet imposibil.

Gaura Neagra: Premiera ISTORICA a NASA ce a ULUIT Omenirea

Gaura neagra pe care NASA a descoperit-o se afla intr-o galaxie extrem de indepartata, pozitionata la 760 de milioane de ani lumina de Pamant, ea fiind in continuare activa, si devorand o stea aflata in orbita sa. Puteti vedea in clipul video de la inceputul acestui articol o explicatie cu privire la aceasta particula, dar si la gaura neagra pe care NASA a descoperit-o atat de greu, asa ca va puteti face o idee cu privire la importanta acestei realizari a agentiei spatiale americane.

“Abia a doua oară, astronomii au legat o particulă evazivă numită neutrino cu energie ridicată de un obiect din afara galaxiei noastre. Folosind facilități terestre și spațiale, inclusiv Observatorul Neil Gehrels Swift al NASA, au trasat neutrino-ul într-o gaură neagră care sfâșie o stea, un eveniment rar cataclismic numit eveniment de întrerupere a mareelor. eutrinii sunt particule fundamentale care depășesc cu mult numărul atomilor din univers, dar care rareori interacționează cu alte materii. Astrofizicienii sunt interesați în special de neutrini cu energie ridicată, care au energii de până la 1.000 de ori mai mari decât cele produse de cei mai puternici colizori de particule de pe Pământ.”

Gaura neagra este vazuta ca un punct de creare pentru particulele de acest gen, dar cei de la NASA spun ca particula pe care au observat-o acum nu ar fi fost creata chiar acolo, si nici cand credeau ei. Totul se bazeaza pe observatii facute de catre NASA pentru o perioada foarte lunga de timp in ceea ce priveste aceasta gaura neagra, astfel ca vorbim despre o verificare indelungata pentru tot ceea ce multa lume credea ca este total imposibil.

Gaura neagra va mai fi monitorizata de catre NASA pentru a se vedea ce alte surprize se mai ascund acolo, insa e greu de spus in ce masura vor mai putea fi descoperite si alte elemente similare.